In this Light

Kauneusblogi

Luku 86.

Kun muutin lapsuudenkodistani kahden hengen opiskelijasoluun, en arvannut löytäväni elämääni rakkaan ihmisen. Mutta niin vain kävi, että kämppiksestäni, jonka siis tapasin ensimmäistä kertaa soluasuntoon muuttaessani, tuli minulle rakas ystävä. Juttu luisti heti ensimmäisestä päivästä alkaen, ja kuinka monet illat vietimmekään keittiön päydän äärellä teetä ja kahvia juoden, ihan vain puhuen kaikesta mahdollisesta ja mahdottomasta. Oli ihanaa löytää vihdoin sisko, jota minulla ei koskaan ollut!

Minulle tulee mieleen tuo ystävä Massive Attackin Protection kappaleesta, eräänä päivänä jolloin talvi oli väistymässä kevään edestä, ajoimme pienellä punaisella autolla ruokakauppaan, kuunnellen Massive Attackia. Olimme juuri muuttaneet uudempaan opiskelijasoluun, kevätaurinko paistoi kauniisti ja ilmassa oli sunnuntain raukeutta-tuo hetki on piirtynyt mieleeni ikuisiksi ajoiksi. Hassua sinänsä, vaikka kyseessä ei olekaan mikään maailmaa mullistava tapahtuma, ainoastaan kauppareissu, mutta ehkäpä tuohon hetkeen kiteytyy kuitenkin jotain suurta ja mullistavaa-nimittäin ystävyyttä.

Tämä on siis musiikkihaasteen viides päivä ja kappale, joka muistuttaa minua jostain tietystä ihmisestä.

3 Kommentit

 1. Ystävyys on justiinsa sitä suurta ja mullistavaa. Niitä elämän tärkeimpiä juttuja, joita ei tosissaan pidä väheksyä, koskaan. :)

  VastaaPoista
 2. Olipas ihana tarina ystävyydestä :)

  VastaaPoista
 3. Bemary, todellakin näin!:)

  Hepa-Neiti, kiitos, ystävyydestä ei voi olla kuin ihania tarinoita :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow