In this Light

Kauneusblogi

Luku 91.

Olen viime päivät ollut lamaantuneena viikon mittaisen loman jälkeen töihin palaamisesta mutta samaan aikaan innostunut lämpimän kesän jatkumisesta-näillä keleillä ei kyllä hirveästi tee mieli kökkiä neljän seinän sisällä tietokoneen äärellä. Mutta aiheesta musiikkihaasteeseen, koska teen tätä muuten vielä ensi vuonna, kerron tänään useammasta kappaleesta.

Haasteen seitsemännessä kohdassa halutaan tietää kappale, joka muistuttaa jostain jutusta. Flight Of The Conchordsin Foux Da Fa Fa kappaleesta tulee mieleen elämänkumppanini puhelin ja puhelimen herätyskello, johon saa siis asetettua jonkun kappaleen soimaan herätysäänenä. Niin monena aamuna olemme heränneet tähän biisiin ja lähes yhtä monena nukahtaneet uudelleen. Kaunis herätysmusiikki ja vaikeasti heräävät ihmiset eivät ole hyvä yhtälö. Täytyy sanoa tuolle kumppanille, että voisi ladata herätysääneksi ampiaisen pörinää, ainakin tämän aamuisen autentisen kokemuksen jälkeen voisin vannoa pomppaavani pedistä ylös kuin rasvattu salama!

Kahdeksannessa kohdassa kysytään sellaisen kappaleen perään, minkä sanat muistaa kokonaan. Valitettavasti tämä taitaa rajoittua sarjassamme Ukko Nooan, toisaalta 9.vuoden koulumessukokemuksen perusteella osaan hämmentävän monia "lapsiin uppoavia halleluja-kappaleita". Mutta en ole ainoa, legenda kertoo entisten koulutovereiden laulaneen jotain nimeltä mainitsematonta koulumessubiisiä Metallican keikalta poistuessaan. Sillälailla.

Yhdeksäs kohta aiheutti tahattoman musiikkispämmin, sillä minä osaan tanssia niin monia biisejä. Tai ainakin haluan osata!  The Chemical Brothersien Galvanizen tahdissa on tansittu iltana jos toisena, ja vaikka olen mieltynyt enemmän yhtyeen vanhempaan tuotantoon, saa tuon kappaleen Bollywood-tilutukset tanssilanteet pyörimään. Mutta ehdottomasti haluaisin osata tanssia N.W.A:n Something 2 Dance 2 kappaleen, siitä minulla ei vielä valitettavasti ole empiirisiä tutkimustuloksia. Siis osaanko tanssia sen vai en. Tosin, älkää nyt kuvitelko että olisin parkettien partaveitsi tai suuri tanssinatsi, olen yksinkertaisesti sitä mieltä että jokainen meistä osaa tanssia-osasi sitten oikeasti tai ei!2 Kommentit

  1. Reilillä M:n kanssa lauleskeltiin toisinaan aikamme kuluksi ja tyyliin aina eka, mikä tuli mieleen, minkä siis osaa ulkoa, oli Klamydian Huipulla tuulee :D Mut joo, koulumessubiisitkin ;)

    VastaaPoista
  2. Norsis, hihi, jostain syystä mulle tulee kyllä sinä mieleen, kun puhutaan koulumessubiiseistä ;D Ja hih, Klamydia :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow