In this Light

Kauneusblogi

Luku 110.

5.71copy

5.73copy

5.75copy

Olen etsinyt vuoden ajan pohjepituista, lantion runsauttavaa hametta-hametta johon en olisi iki kuuna päivänä suostunut pukeutumaan vielä nelisen vuotta sitten, paitsi jos kysymyksessä olisi ollut naamiaiset. Mutta niin se mieli muuttuu, mikä on loppupeleissä hyvä asia! Sillä jos olisin pitäytynyt jääräpäisesti asenteessani lantion runsauttavia hameita kohtaan, olisin ohittanut eräällä kirppiskierroksella kuvissa näkyvän yksilön pelkällä olankohautuksella. Tosin niin oli lähellä käydä, siitä huolimatta että hameesta löytyivät taskut, sillä hame oli mustan sijaan tummansininen. Mietin ostopäätöstä, taskuista huolimatta, sillä tiesin hameen hautautuvan tummansinisenä hamehyllyn pohjimmaiseksi. Joskus riskien ottaminen kannattaa sillä hame suostui värjäytymään tummansinisestä yönmustaksi!

Hameen ollessa pitkähkö ja runsas puin sen seuraksi niukan yläosan. Löysää löysällä ja vieläpä runsaasti on tyyli, jota en luultavasti koskaan osaa ottaa haltuun ( tosin, pidätän oikeuden mieleni muuttumiseen!). Tämän malliset hameet ovat muuten oivia takamuksen oikean koon kätkemiseen ja samalla hame huijaa runsaudellaan olkalinjan astetta sirommaksi. Vaikka ei minulla oikeasti olekaan mitään vaatteita vastaan, jotka paljastavat takamuksen oikean koon tai saavat olkalinjan näyttämään ladonovilta. Mutta joskus on kiva huijata kehoaan!

3 Kommentit

 1. Hame on hurjan hieno ja olisi toiminut varmasti myös sinisenä! (tää rakastaa sinistä; uusi musta...) asu on muutenkin hyvin viehkeä. Mielen muuttaminen on hyvin virkistävää ja suositeltavaa :-).

  VastaaPoista
 2. Ihana yhdistelmä, tykkään! Sitäpaitsi, sun kroppa on mun mittapuulla täydellinen, joten höpöhöpö sen lantiopelon kanssa ;)

  VastaaPoista
 3. Nooruska, jos se olisi ollut yhtään toisenlaisen sininen, olisin saattanut pitääkin hameen oman värin :) Sininen on kyllä kiva väri, mutta hameen alkuperäinen väri oli sellainen tunkkainen sininen :(

  Ja totta, mielen muuttaminen on yllättävän virkistävää ja opettavaa :)

  Bubble, kiitos :D Ja hih, hauska kuulla tuo kroppajuttu :D Mutta mä oon sitä mieltä, että meillä on muuten yllättävän samankaltaiset vartalotyypit!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow