In this Light

Kauneusblogi

Luku 111.

8.74copy

8.77copy

8.71copy

Elämänkumppanini huomasi tänään, että olin ostanut aikuisten naisten lehden. Minä taas huomasin, kuinka hyvin huulipuna soveltuukaan kasvoilleni. Olenko siis oikeasti kasvamassa aikuiseksi naiseksi, punaa ja aikuisten naisten lehtiä, vielä puuttuisivat tukisukkahousut, säännölliset nukkumaanmenoajat ja vaihdevuodet!

Keväällä pohdin huulipunan minulle sopimattomuutta, onneksi olen nähnyt paljon kauniita naisia kauniisti punattuine huulineen, viimeinen inspiraatio huulipuna-arsenaalin kaivelemisen suhteen oli Kirsin ihana huulipunalook!

Dramaattinen vadelmanpunainen muuttaa silmäni vihreiksi, se oli ainoa puna jonka onnistuin kaivelemaan esiin. Paloautonpunaisen olen näemmä heittänyt mäkeen. Nyt harmittaa, sillä ymmärsin että punatuista huulista voivat nauttia myös huolettomat ihmiset, itse olen eniten viehättynyt punattuihin huuliini silloin, kun enimmät punat kaunistavat kahvimukin reunaa, filtteriä tai rakkaani huulia. Ja kun puna on aavistuksen karannut huulipielien yli. Silloin on minun punatut huuleni parhaimmillaan.

5 Kommentit

 1. Kauniita, edustavia kuvia. Puna sopii hyvin päivettyneeseen ihoosi ja saa tosiaan silmien värisi loistamaan!
  Ps. Kaulakoru on huippu makee, onko siinä simpukoita?

  Salla

  VastaaPoista
 2. Salla, kiitos :) Kaulakorussa on todellakin simpukoita, olen ostanut sen pari vuotta sitten kirppikseltä, mutta se tuntui yksinään liian massiiviselta. Nyt keksin kokeilla sitä huivin kanssa ja toimii!:)

  VastaaPoista
 3. Sopii ihanasti tuo vadelmanpunainen! Minä haluan seuraavaksi jotakin oranssihtavaa. Ja nestemäisen eyelinerin, ehkä.

  VastaaPoista
 4. Ai kun sä oot aina niin nätti! Ja toi puna todella muuttaa silmienväriä, ihmettelin jo että onko sulla värilliset piilarit kun näytti jotenkin niin erilaiselta :D

  VastaaPoista
 5. Kirsi, kiitos! Niin se menee, kun meikkaamiseen hurahtaa, huomaa tarvitsevansa uusia meikkejä :)

  Rhia, hih, kiitos :) Puna ( ja varmaan valo) luovat kyllä hassun väri-illuusion, itsekin oikein ihmettelin, mihins mun sinisyys silmistä olikaan haihtunut :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow