In this Light

Kauneusblogi

Luku 112.

sh


consu


minnetonka

Swedish Hasbeensien kuva täältä

Conversien kuva täältä

Minnetonkien kuva täältä

Olen nykyään hyvin maltillinen kenkäfanaatikko. Mutta se ei estä ihailemasta ja haaveilemasta kengistä. Päinvastoin, pitkään jatkunut kuivuus kenkähimojen rintamalla aiheuttaa sen, että kerralla himoitsee useampaakin paria. Varsin häpeilemättä.

Swedish Hasbeensien Striped Beach Sandaalit ovat toki olleet himotuksen kohteena siitä saakka, kun ne ensimmäisen kerran näin. Eli kuukausien, kuukausien ajan, silloin kun maassa oli vielä lumi, unelmoin kuumista kesäkaduista joita astelisin kyseiset kengät jalassa. Ainoastaan hinta ja huono saatavuus omassa koossani ovat olleet yhteisen taipaleemme esteenä.

Marimekon ja Conversen seuraavan yhteistyömalliston hedelmät ovat sulattaneet sydämeni, varsinkin kuvassa näkyvät yksilöt ovat vaan niin namuset! Uudet tennarit tulisivatkin tarpeeseen, vanhoilla kehtaa enää kuluttaa vain ja ainoastaan asfalttia jarrutusmielessä. Kuvitelkaa bloggaaja useimmin nähdyssä mustassa uniformussaan, jonka kruunaisivat väriräjähdyspisteessä olevat tennarit. Ne niin rrräjäyttäisivät tajunnan! Tämä on muuten ensimmäinen asia, jonka jonottamista harkitsen ( poislukien keikkaliput), vielä kun tietäisi missä ja milloin tossut tulevat myyntiin!

Kaikista tuorein himotus onkin mokkasiinit. Ilmeisesti aurinko on laittanut pääni pyörälle, sillä näen niin itseni tepastelemassa tänä kesänä farkkushorteissa, ohuen ohuessa intianpuuvillatunikassa ja mokkasiineissa. Päässä tietysti hippimäinen panta. Mutta mokkasiinit menisivät myös syksyllä, samoin lauhana ja lumettomana talvena. Minnetonkan Tramper malli on ehkä ihaninta, mitä tiedän mokkasiinien saralta, tosin kovista etsinnöistä huolimatta muita hienoja mokkasiineja, kuin Minnetonkan valmistamia, ei tahdo löytyä. Saa siis vinkata hyvistä mokkasiiniapajista!

Mutta himotukset muuttuvat joskus virtuaaliomistamisesta konkreettiseksi, osaako kukaan arvata, mitkä kengät ovat matkalla luokseni kahdesta vaihtoehdosta?

5 Kommentit

 1. Veikkaan että valitsit kahdet ekat:) Täytyy muuten sanoa, että mokkasiini ON erittäin monikäyttöiset, itselläni on pari vuotta jo kaapissa majailleet konjakinruskeat kaverit (merkki ei ole Minnetonka vaan joku mikälie pariisinen, aitoa mokkanahkaa ovat silti) ja aina ne vaan tulee kaivettua kaapista käyttöön kerta toisensa jälkeen:)

  VastaaPoista
 2. Luinpa hassusti, eli veikkaan että hommasit Hasbeensit:)

  VastaaPoista
 3. Biancon alessa on kauniita mokkasiineja -50%!

  Terkuin Laura

  VastaaPoista
 4. Ekat kengät on niin sun näköiset, että pitäisi veikata kai niitä - vaikka luulenkin, että sulla samantapaisia on jo kaapissa ;) Hmm. Äänestän siis mokkasiineja :D Mutta kaikki on namuja!

  VastaaPoista
 5. Aini, voin kyllä vain kuvitella, että kuinka monikäyttöiset ne mokkasiinit ovatkaan :)

  Laura, kiitos tuhannesti vinkistä :)!

  Bubble, ei mulla nyt hirveästi samantapaisia oo, yhdet puukorkkarit ainoastaan entuudestaan ( siis sellaiset, joissa ei ole kiilakorkoa):D Voi mulle niin kelpais kyllä kaikki noista, vielä kun tietäisi koska nuo Marimekkotennarit tulevat myyntiin..

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow