In this Light

Kauneusblogi

Luku 113.

13.72copy

13.73copy

13.75copy


Minun sisälläni on asunut skeittityttö jo kolmetoista vuotta. Vaati vain sen kolmetoista vuotta, että tyttö uskalsi nousta laudalle ja kesyttää sen. Mutta koskaan ei ole liian myöhäistä toteuttaa unelmiaan, eikä koskaan ole liian myöhäistä opetella skeittaamaan.

8 Kommentit

 1. Bubble, kiitos :) Postaan lisää kuvia in action lähipäivinä, en halunnut samaan postaukseen ympätä kaikkia :D

  VastaaPoista
 2. Joko sä kesytit sen, eli opit skeittaa? Mä en kyllä uskaltais millään! Oon joskus seisonu paikallaan olevan laudan päällä ja silonkin oon jo meinannu kaatuu... :D

  VastaaPoista
 3. Hei ton päällä on tarkoitus seistä, ei istua...;) (tää on ainoa vinkki, jonka annan!)

  VastaaPoista
 4. Peps, olen kesyttänyt laudan siinä mallissa, että pysyn sillä pystyssä, osaan ohjata sitä ja potkia vauhtia. Mitään hyppyjä tai hurjia mäkiä en uskalla vielä kokeilla, mutta loivat alamäet ovat ihania! Sellainen hissukseen eteminen on mun juttu :)

  Kyllä mullakin oli aluksi sellainen tunne, että o-ou, miten tällä pysyy pystyssä ja lauta karkailikin alta :D Mutta kyllä se siitä sitten lähti, kun vaan sitkeästi jaksoi yrittää :D En sitten tiedä, mulla on taustalla snoukkamenneisyys, se varmaan on myös helpottanut laudan kanssa sinuiksi tulemista?

  AnneVee, kiitos vinkistä :D

  Vanilja, nyt vaan sitten lautaostoksille :) Ja kandee seurata, miten pikkuskidit skeittaa, mä ainakin aluksi potkin vauhtia väärin ja meno oli aika hidasta xD

  VastaaPoista
 5. Hei ihan mahtavaa toteuttaa tällasia ikuisuushaaveita. Kyllä tää ikääntyminen on kivaa kun ei pelkää näyttävänsä tyhmältä tai osaamattomalta kunhan on vaan kivaa! :D Mä ainakin nuorempana olin kauheen tietoinen siitä mitä muut musta ajattelee, nyt ei enää niinkään kiinnosta:)

  VastaaPoista
 6. Aini, joo enää ei paljoa tule välitettyä siitä, mitä muut ajattelee, pääasia että itsellä on kivaa :) Tosin, mä en kyllä koskaan ole juuri liiemmin suonut ajatustakaan sille, mitä muut musta ajattelee :D Ja sekin on ihanaa vanhetessa, että on itselleen lempeämpi, eikä kaikkea tarvitse osata täydellisesti-edelleenkin pääasiana se, että itsellä on kivaa :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow