In this Light

Kauneusblogi

Luku 115.

skede7.copy

skede10.copy

skede9.copy


skede11.copy


skede12.copy

skede2copy

skede13copy

skede14.copy

skede15.copy

Lupailin lisää skeittikuvia, tässä niitä nyt pesee. En pyytele anteeksi kuvaspämmiä, mutta joskus on vain vaikeaa valita. Skeittaukseni on siis tällaista seesteistä paikasta toiseen päämäärättömästi rullaamista, nauttien loivista alamäistä, ilman pelkoa kaatumisesta ja laudan karkaamisesta. Puhutaan niistä tempuista sitten, kun hallitsen kulkuvälineeni paremmin ja olen hommanut kokovartalohaarniskan. Kypärättä rullaamaan lähteminen ei tulisi mieleenikään näin aloittelijana, mutta polvisuojat totesin potentiaalisiksi surmavälineiksi, jos ne laittaisin jalkaan, kangistuisin ja kaatuisin. Uskon farkkujen suojaavan pahimmilta ruhjeilta ja jalkani ovat jo muutenkin niin arpiset ja mustelmaiset, epänormaalimpaa olisi täysin ruhjeeton keho.

6 Kommentit

 1. Ooooh, siellä se tyttö vaan rullailee!! Mä en saa skeittilautaa liikahtamaankaan. Siis potkuttelemalla onnistuu kyllä, mutta sitten kun pitäisi saada aikaiseksi se "oikea" liike (ees-taas-ees-taas) niin en uskalla siirtää painoa tarpeeksi joten lauta ei hievahdakaan. Mulla täytyisi olla kokovartalopehmustetyynyt että uskaltaisin. Mahtavaa että sinä olet noin rohkea! :)

  VastaaPoista
 2. Mun on pakko kommentoida kun hirvittää tuo sun kypärä. Kannattaa nostaa se takaraivolta ylemmäs ja kiristää remmejä että suojaa otsaakin. Nyt näyttää siltä et tositilantees kypärä ei suojaa nenälleen kaaduttaessa ja pääsee pään yli kaulaan roikkumaan.

  t. kukkahattutäti-Putkis

  VastaaPoista
 3. Hui :) en uskaltaisi omall tasapainollani edes kokeilla. Tarvitsisin jo pelkkään rullailuun sen koko vartalohaarniskan.

  VastaaPoista
 4. Oo, hyvä Salka! Ehkä ensi kesänä minäkin uskallan :)

  VastaaPoista
 5. Hihii, mikä keskittyminen paistaa kuvista, mainioita :)

  VastaaPoista
 6. Nina, nyt vaan niitä kokovartalopehmuisteita hommaamaan, tää on kuitenkin aika hauskaa puuhaa :)

  Putkitomaatti, katsoin itsekin jälkikäteen, että kypärä on vähän nolosti. Olen vaan tainnut ostaa liian ison kypärän, tosin pienempi oli selvästi liian nafti :T Tai sitten vaan kuvittelin sen olevan liian nafti..

  Norppis, mulla on itselläni takana lumilautailutausta, joten se varmaan edesauttaa sen suhteen, että lautailukin on ollut helppo ottaa haltuun. Ja ei tässäkään heti mitään mestareita olla, kyllä ekalla kerralla se lauta karkaili alta :D Ja opin alkuun väärin liikkumaankin, mies sitten onneksi opasti sen oikean tavan :D

  Ilona, ehdottomasti kandee uskaltautua :)

  Ulrika, muakin hihitytti kun katsoin kuvia, niin keskittynyttä niin keskittynyttä :D Ehkä sitä joskus vielä rullailee silleen siistin coolisti eikä vaan tuijota maahan :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow