In this Light

Kauneusblogi

Luku 117.

la1.copy

la2.copy

Tämän viikon trendikkäin ja samalla katu-uskottavin asuste on peukalolaastarit-kaikille meille, jotka onnistumme saamaan peukalon päähän syvän haavan, jonka olemassaolon huomaa vasta kirvelystä käsien pesun yhteydessä sekä meille, jotka onnistumme pariin otteeseen tunnin välein rei'ittämään nuppineulalla saman peukalon. Ompelu-mikä turvallinen harrastus!

5 Kommentit

 1. Mulla on semmonen käsivarsineulatyyny. Auta armias kun se ei olekaan paikoillaan...

  Ihana tuo sun tukka! Ihan Mia Farrow :D

  VastaaPoista
 2. Heh sama vaiva! Ompelin eilen seitsemän tuntia käsin ja neula oli pistävän terävä myös siitä silmäpäästä... 6/10 sormea kipeänä! Au au. Vertaistukea! :D

  Ja pakko yhtyä edelliseen kommentoijaan: aivan tavattoman ihana tukka, sopii mielettömän hyvin! Oot ihan erinäköinen kuin joskus muinoin mustassa pitkässä tukassa (pitkäaikainen lukija täällä terve!).

  VastaaPoista
 3. Harmi että sormilaastarit oli Michael Jacksonin eikä Princen juttu - muuten oisit ollu oikeesti supertrendikäs!

  VastaaPoista
 4. Tulipas TAAS ikävä ompelemista!
  Kipeät sormenpäät ei tunnu missään jos saa jotain kivaa valmiiksi ;)

  VastaaPoista
 5. Eve, auts voin kuvitella tilanteen, jossa vahingossa rei'ittää käsivartensa, kun tyyny ei olekaan paikallaan..:T Ja hih, kiitos, ny on tosiaankin jo vähän erilainen malli :D

  Veera, voi toista, tuollainen käsinompelumaraton nimittäin jo itsessään kuulostaa hc:ltä-ja voin vain kuvitella, miltä sun sormenpäissä on tuntunut sen jälkeen :T Mutta onneksi on vertaistukea!

  Ja kiitos hiuskehuista! Tykkään itsekin enemmän tästä vaaleasta, se myöskin sopii paremmin, kuin musta-olenhan luonnostaan vaalea :)

  Peps, Ei perhana :D ( tosin mä en edes tiennyt Jacksonin laastareista :D )

  Norppis, tuo on muuten niin totta, lopussa kiitos seisoo! ( ellei sitten ole ommellut ompelustaan piloille..:D )

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow