In this Light

Kauneusblogi

Luku 118.

22.76copy

22.78copy

22.710copy

En voinut vastustaa kiusausta, kun löysin koko kevään ajan haaveilemani kengät alennuksesta ja vieläpä omassa koossani. En taida enää suostua käyttämään muita korkokenkiä, näissä on täydellinen lesti. Ja kuinka namuset ne ovatkaan! Vielä kun jämäkästä nahasta tehdyt remmit venyisivät yhteistyöhön jalkapöytäni kanssa, ensimmäisellä kerralla kenkiä jalkaan laittaessa meinasi päästä itku, ovatko ne kuitenkin liian pienet.

Onneksi trooppinen ilmasto sekä kenkien saapumisen jälkeen niiden lähes joka päiväinen käyttö ovat jo tehneet tehtävänsä, kengät istuvat päivä päivemmältä paremmin. Ja olinhan sovittanut Vimpsin saman merkin, mutta eri mallisia kenkiä juuri tässä kolmenkymmenenkuuden numeron koossa, todeten niiden istuvan kuin sukan sekä kokeillut juuri näitä kenkiä koossa kolmekymmentäseitsemän vain huomatakseni niiden pyörivän jalassa kuin humalaisen karusellissa!

Kuten varmaan päättelittekin, olen jo ehtinyt käyttää kenkiä paljon. Olen vakuuttunut siitä, kuinka nämä käyvät lähes kaikkien vaatteideni kanssa, kauniisti leikattujen mekkojen kanssa meno muistuttaa 40-luvun filmitähden grungekokeiluja ja sanoisinko, silloin ei voi mennä pahasti pieleen!

3 Kommentit

  1. Omissa Swedish Hasbeens (for H&M) -puukkareissani oli hieman samaa ongelmaa, eikä veri tahtonut kunnolla kiertää jaloissa, kun niitä kotona sisätiloissa yritin venytellä. Aidon nahan hyöty ja ilo on juurikin se, että kengät saa muokattua juuri omaan jalkaan istuviksi. Itselläni vaati loppujen lopuksi hieman rajumpia otteita: tuorekelmuun käärityt pohjalliset suojaamaan puuosia ja sitten ne kuuluisat märät villasukat jalkaan. Kyllä kelpasi seuraavana päivänä klopotella koko päivän häissä! Omaksi onnekseni myös noiden H&M-mallien lesti on ollut juuri oikeanlainen jalkaani ja olen jalkasäryiltä säästynyt lähes kokonaan. Sitten joskus vielä panostan niihin aitoihinkin Hasbeenseihin, kun budjetti sallii. :)

    Mutta on ne vaan söpöläiset, nuo kaksiväriset puukkarit! <3

    VastaaPoista
  2. Maija, sun venytysstoori on aika huikea :D Nää ovat onneksi venyneet ahkerassa käytössä, ja kiitos sille taholle, joka on keksinyt rakkopuikon :D

    Ravenwaves, nää on kyllä niin namuset että söisin pois, jos olisivat karkkia :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow