In this Light

Kauneusblogi

Luku 119.

leo1copy

leo2copy

leo3copy

kuvista kiitos elämänkumppanille!

Leomekko, tuo kirppikseltä löydetty helmi, on eräs ehdottomista lempimekoistani. Käyttäisin sitä useammin, mutta pelko ylle räjähtävistä saumoista antaa mekolle lepopäiviä vaatekaappini syövereissä, lisäksi on olemassa päiviä jolloin mekon minipituus on millin liian lyhyt. Vahvistaisin saumoja jos osaisin, tai ehkä enemmänkin on kyse siitä, kun olisi ihan kiva mahtua mekkoon saumojen vahvistamisen jälkeen.

Edellisessä postauksessa kerroin uusien kenkieni parhaimman puolen olevan kuin suoraan 40-luvun filmistaran grungeseikkailuista, minä niin näen itseni syksyllä kietoutuneena isoon statement-neuletakkiin, muun vaatetuksen noudattaessa linjaa leomekko, paksut ylipolvensukat ( ellen sitten koe äkillistä nolostusta ylipolvensukkien ja sangen minin helmanpituuden yhdistelmästä, jolloin helma tuntuu kaksi milliä liian lyhyeltä ja kolme liian irstaalta) sekä raidalliset puukengät. Jos siis leomekkoni suostuu kestämään sinne asti, ratkeamatta. Ja myssy päässä, tottakai! Mutta älkää nyt kuvitelko, että toivoisin syksyn jo saapuvan, aion ottaa nyt kaiken ilon irti sukattomista kintuista, kesäkengistä ja helmoista-olivatpa ne sitten minejä tai makseja!

3 Kommentit

 1. Fantastinen väritys ja tunnelma näissä kuvissa!
  Täydellinen rappukäytävä täydellisen mekon kaveriksi :D

  PS. Voiko niitä saumoja vahvistaa saumanvarojen puolelta?

  VastaaPoista
 2. Eve, kiitos! Nää kyllä koki aika rajun photarisäädön, ei tuo valo tuolla rapuissa meinaa vaan riittää..:T

  Ja se on just niin, ettei niitä kykene vahvistamaan sieltä saumavaroista, mekko on viskoosia ja sehän on aika liestyvää materiaalia..kangas kun on osittain liestymään päin saumanvarojen ulkopuolella, joten joutuisin ottamaan niin reippaasti sisään, etten enää mahtuisi mekkoon :T Täytyy siis varmaan laihduttaa muutama kilo pois, että mahtuu mekkoon sen kaventamisen jälkeenkin :D

  Nooruska, kiitos! Tykkään itsekin tosi paljon :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow