In this Light

Kauneusblogi

Luku 143.Ajattelimme tulevana viikonloppuna kääriä hihat, käydä maalikaupassa ja tarttua pensseliin. On siis eteisremontin aika. Tai, voiko pelkkiä seinien maalaamista kutsua remontiksi? Jokatapauksessa tiedossa on eteisen kasvojen kohotus, maalin ja muun pienen sisustamisen puolesta.

Eteiset ovat usein asunnoissa tiloja, joihin ei ns. panosteta. Me emme ainakaan, aiemmin! Toisaalta, meidän eteinen on hankala, yksi pitkä ja kapea tila, sellainen mikä valitettavan usein löytyy 70-luvun kerrostaloista, joten se ei suorastaan kutsunutkaan sisustamaan. Tein kollaasin eteiseemme tulevista asioista, nyt kun se sisustuskärpänen on päässyt puraisemaan!

Maalin ohella eteiseen on kaavailtu uutta mattoa, se tulee sitten, kun olen ensiksi säästänyt siihen rahat. Musta-valkoraita on klassikko ja kuosi, jota rakastan yli kaiken, ja otaksuisin muovimaton olevan eteisessä helppohoitoinen ratkaisu. 50-luvun pieni lipasto onkin jo eteisessä olemassa, sen ylle voisi sopia enemmän kuin hyvin jonkin sortin kalenterinomainen sisustustarra. Uusi peili tulisi enemmän kuin tarpeeseen, tai sitten vaihtoehtoisesti nikkaroin entiseen, kehyksettömään itse kehykset ( tosin, vahvasti veikkaan peilinhakureissun Ikeaan olevan aikaansaavempi ratkaisu, sillä olen kaiketi seitsemisen vuotta miettinyt kehyksien itse tekemistä..).

Jos minulla ei olisi rahasta pulaa, menisin ja ostaisin Eamesin hang it all-klassikkonaulakon, siihen saakka kunnes olen saanut säästettyä siihenkin rahat, saa naulakon virkaa toimittaa toisenlainen, tosin ei todellakaan yhtä hieno pompulanaulakko. Voi vielä olla, että naulakko ei päädy seinälle lainkaan, sillä olin ostanut sen skeittilaudan säilyttämistä silmälläpitäen, mutta en huomioinut ostaessani sitä, ettei se fysiikanlakien mukaan sovellu skeittilaudan seinällä säilytykseen. Nyyh.

peili Ikea
matto Pappelina
sisustustarra Ferm
naulakko Eames
lipasto Second Hand

5 Kommentit

 1. Höh, tyhmät fysiikat lait, tohon sopis niin hyvin skeittilauta :D

  VastaaPoista
 2. Ulrika, muakin harmittaa! Skeittilauta sopisi niin hyvin tuohon naulakon kannateltavaksi, täytyy vielä testata, saisiko sen naulakon fiksattua niin, että mun alkuperäinen suunnitelma toimisi :D

  VastaaPoista
 3. Eamesin naulakko on ollut haavelistalla jo kohta 10 vuotta, uah. Jos olisin heti alussa tajunnut alkaa säästämään, saattaisi nyt olla rahaa ostaa se.. :D On mulla kyllä laadukas kopioversio siitä :) Tosin se ei oo seinällä kun ei mahdu.

  VastaaPoista
 4. June, hih, kyllä mä muistin, että sä olet sä :D Oon vaan nykyään aika laiska kommentoimaan, mutta siis olin tietoinen nimenvaihdoksesta :)

  Hih, mä tajusin vasta parisen viikkoa sitten tuon naulakon ylipäänsä :D Ja kauhistuin sen hinnasta..oon kyllä miettinyt, että pitäisikö ostaa siitä ns. kopio, mutta jotenkin ei vaan kantti meinaa antaa periksi..äh, hankalaa! Ja hei, mehän voidaan yhdessä alkaa säästään tohon naulakkoon :D Tarkoitan lähinnä sitä, että voidaan sparrata toisiamme säästätalkoissa :D Kyllähän tuohon rahat parissa, kolmessa vuodessa säästäis, jos vaikka joka kuukausi laittaisi kymmenen euroa sivuun naulakkokassaan :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow