In this Light

Kauneusblogi

Luku 144.

274.911copy

273.911copy

272.911copy


Kun viime talvena löysin kirppikseltä leomekon, josta tuli vaatekaappini suursuosikki, näin kirppiksellä myös jotain muuta hienoa. Jätin sen vain ostamatta, sillä kaunis inkakuosinen hame oli hintaansa nähden nuhjuinen, eikä se edes näyttänyt siltä, että saisin sen mahdutettua ylleni. Parin päivän päästä iski katumus, kun olin tajunnut kuosin mahtavuuden-ja tulevan trendikkyyden ( vaikka trendikkyys ei olekaan itseisarvo asioita ostaessani). Pengottuani kirppiksen läpi epätoivo oli jo iskemässä, joku toinen oli ehtinyt ensin! Mutta sieltä se löytyi, loppujen lopuksi. Valitettavasti se vain oli liian pieni, mutta ollessani jo kankaan kuosin pauloissa, päätin isontaa hametta.

Hame kuitenkin hautautui ompelupinoon, kunnes viime viikonloppuna ompelupiirin jälkimainigeissa otin itseäni niskasta kiinni ja ompelin hameen itselleni sopivaksi. Tuskastellessani huonosti istuvaa kangasta, tein radikaalin ratkaisun ja keikautin hameen ympäri, hameen helmasta tuli hameen vyötärölinja!

Mutta voi että, kuinka mahtava hame onkaan, nyt kun se mahtuu ylleni! No jos rehellisiä ollaan, mikään ompelullinen huipputyö tämä ei ole ja itse en nyt niin fanita levennyskiiloja, mutta tuo kuosi, se on vain niin mahtava- ja vetoaa sisälläni asuvaan pieneen hippityttöön!

4 Kommentit

 1. Ihana lopputulos! :) Olisipa ihanaa jos itsekin osaisi taikoa kaikenlaiset vaatteet sopiviksi!

  VastaaPoista
 2. VAU! ihan mag´htava. Onko tuo takaata musta? Niin ja nuo söpöt pikku kenkulit, mistäs tuommoiset löytää ;-).

  VastaaPoista
 3. Christina, Kiitos :) Ei nyt kun vaan opettelemaan ompelemista, se on yllättävän kivaa ja kun vaan makuun pääsee, niin ns. helppoa :)

  Nooruska, kiitos :D Tuo on takaa samanlainen, kuin edestä, sivuissa on ainoastaan mustat kiilat mahdollistamassa sen, että hame mahtuu mun ylle :D Ja pikku kenkulit on keväällä tilattu Ellokselta, siellä ei enää valitettavasti taida näitä olla :( Mutta ne on kyllä mahtit!

  Anniina, kiitos :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow