In this Light

Kauneusblogi

Luku 148.

jatkis

jatkis2

jatkis3

jatkis5

jatkis4

Sähköteippi, tuo nuukan sisustajan unelma! Rulla sähköteippiä maksoi muutaman euron, sain sillä päällystettyä kaksi jatkojohtoa, toisen vähän pidemmän, toisen lyhyemmän. Ja kas, ankeista, joka päiväisistä tarve-esineistä tuli astetta coolimmat! Idea ei valitettavasti ole oma, vaan Stellan kommenttiboksista luettu ja löydetty. Ilman ideaa olisinkin saattanut sijoittaa N.U.D Collectionin jatkojohtoihin, nyt voin muikeana hymyillä ja sijoittaa ne rahat johonkin muuhun tarve-esineeseen ( kuten kenkiin, köhköh)!

Kuviin päätyi se ensimmäiseksi päällystetty johto, toisen kohdalla osasin ohjata teippiä kauniimmin ja ilmavammin-siistimmän yksilön kuviin ryöstäminen olisi saattanu aiheuttaa perheriidan, sillä se on juuri tälläkin hetkellä tositoimissa, toimien nörtteilyvälineidemme virtalähteen jatkeena.

11 Kommentit

 1. Innostuin itsekin, mutta mieheke sanoi, että johto voi kuumentua tuollaisesta liikaa :(

  VastaaPoista
 2. Mun on pakko toteuttaa se mun pitkäaikainen karkkipötköhaave! Noihin vessan putkiin en kyllä enää tohdi kun on muuttokin edessä, mut sähköjohdot on sentään mun omia!

  VastaaPoista
 3. Ence, kääk :O Voi pylly, en nyt millään haluaisi repiä noita teippejä pois..täytyy siis tarkkailla, miten nuo johdot reagoi! Mutta luulis nyt sähköteipin sopivan tuollaisiin sähköisiin asioihin :D Mihinkähän sitä sitten oikeasti käytetään :D?

  Peps, ei kun vaan teippaamaan, ellei sitten Encen kommentti pelästytä!:) Ja hei, seuraavaan kämppään, jos siellä on vessassa putket, niin marianne-karkkipötköraitaa vaan kehiin :)! Mä just mietin, että tuolla teipillähän saisi seinäänkin hienon raitateippauksen :D Ja oikeastaan vaikka ihan mihin vaan!

  VastaaPoista
 4. Enpä usko, että johto lämpenee liikaa. Harvoin jatkojohtoa kuormitetaan niin paljon ja yhtäjaksoisesti, että se todella kuumenisi. Mutta mahdollistahan se on 16A ryhmässä. Todennäköisesti teipin liimaus kuivuisi ja teippi irtoaisi silloin.
  Voimme joskus kokeilla sähköalan oppilaitoksessamme tätä ja kertoa havaittiinko mitään.
  -Mika-

  VastaaPoista
 5. Näin maalaisjärjellä ajateltuna kai se sähköteippi sähköjohtoon käy vaikkei sitä noin paljon tietty ole tarkoitettu käytettäväksi johdoissa..?

  Mut sähkövaara tai ei, mä kopsaan tän idean, tack! :D Meillä muutenkin harvoin jatkiksessa edes on kaikki pistokkeet käytössä samaan aikaan joten en usko että liikaa kuumenee.

  VastaaPoista
 6. Tää on kyllä huippu idea, taisin lukea siitä myös samaisesta kommenttiboksista. :)

  VastaaPoista
 7. Mika, kiitos kommentista! Ja jään mielenkiinnolla odottamaan raportointia mahdollisista jatkojohtojen ylikuumentumisista-tästähän myytinmurtajatkin saisivat hyvän testausaiheen :)

  Aini, niin mäkin sen ajattelin alunperin, että sähköteippiä vaan sähköjohtoihin :D No, en mä noita aio pois repiä, seuraan vaan tilannetta. Ja ollas hyvä vaan, kaikesta epämääräisyydestään huolimatta tää on hauska idea :D

  Petra Ilona, joo, huippu nimenomaan :) Nyt mulla on vaan hirveä himo teipata kaikkea muutakin :D

  VastaaPoista
 8. Itellä ei oo mitään hajua johtojen kuumenemisesta, mutta "johtoasioihin" perehtyneempi tuttuni suunnilleen nauro mut suohon kysyessäni asiaa, sillä kuulemma ajatus kuumenemisesta on käytännössä lähes mahoton. :p Mut joka tapauksessa hauska sisustusidea toi tommonen!

  VastaaPoista
 9. Bemary, jääkäämme siis odottamaan tieteellisen testin jälkeistä raporttia :D Tuntuisi kyllä oudolta, jos tuollaiset johdot kuumentuisivat, mutta toisaalta, sähköasioiden kanssa ei tohdi pelleillä, varsinkaan kun en itse tiedä johto- ja sähköasioista yhtään mitään! Eli siinä mielessä otan kyllä ne varoituksetkin kuuleviin korviin, mutta onneksi moni johtoasiantuntija on ollut sitä mieltä, ettei tuon pitäisi olla vaarallinen :D

  VastaaPoista
 10. Hei! Kiitos ideasta, tein oman sähköteippaukseni kuumenemisepäilyskommenteista huolimatta :D linkitin blogisi postaukseeni :) http://madambc.blogspot.fi/2012/07/viisi-kivaa-uutta-kotiin.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei mahtavaa, että sähköteippausbuumi leviää, tää on niin näppärä tapa muodistaa kököt jatkojohdot :) Ja mä en ole itse huomannut mitään kuumenemisia, että ainakin toistaiseksi valtakunnassa kaikki hyvin :)

   Poista

Lähetä kommentti

Follow