In this Light

Kauneusblogi

Luku 160.

Kesken hektisen viikon ilahduin saamastani sähköpostista*;

Tervehdys,

Me olemme nuori uusi bändi Lahdesta. Olemme 19-20 vuotiaita ja kannamme nimeä Indian Trails.
Julkaisimme juuri ensimmäisen sinkkumme internetin syövereihin.

Tsekkaile ihmeessä!


Indian Trails

Pääsin perehtymään vasta nyt illalla tuon nuoren yhtyeen Light cut shapes sharp-kappaleeseen ja kyllä minä niin mieleni piristytin ( kaiken tämän hektisyyden ja aikuisten murheiden ja stressin keskellä)! Kappale kuulostaa hyvältä, soundi vie ajatukset tulevaan kesään ja kaikkiin niihin aurinkoisiin, helteisiin päiviin jotka vielä koittavat. Jos sanon, että musiikki on yksi hyvä terapiamuoto selvitä synkän talven yli täysijärkisenä, en puhu paskaa-ja varsinkin tällaiset kappaleet ovat osa lääkitystäni.

Toisekseen, bloggaajan mieltä ilahduttaa suoraviivainen lähestyminen, kyllä minä niin paljon mielummin kerron hyvästä musiikista, kuin kylpyhuoneen kaappeja tursuavista shampooputiloista ( tosin, meillä ei kylpyhuoneen kaapit pursua shampooputiloita ja hyvä vaan niin). Aineeton materialismi on oikeastaan aika kivaa.

Mutta ainakin itse jään mielenkiinnolla odottamaan, mitä tuleman pitää, toivon mukaan Indian Trailsin pojat julkaisevat lisää hyviä lauluja!


Light Cuts Shapes Sharp by Indian Trails

*Oletan, ettei minua haasteta oikeuteen kirjesalaisuuden rikkomisesta

4 Kommentit

 1. Aww, kiitos paljon!

  Jouni, Nico, Antti
  Indian Trails

  VastaaPoista
 2. Mä skippaan aina kaikki shampoomainokset mutta tämä vaikutti heti niin symppikseltä että KUUNTELIN ja PIDIN!!! Tää on ihana! Pirtsakka, just tällasta haluun kuunnella bussissa kun menen töihin :)

  VastaaPoista
 3. Indian Trails, eipä kestä, hyvää musiikkia on mukava hehkuttaa!

  Norsis, on muuten tosiaankin täydellistä työmatkamusaakin! Pirtsakat sävelet kyllä piristää :)

  Anonyymi, eikös ookin :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow