In this Light

Kauneusblogi

Luku 168.

villa7copy

villa6copy

villa10copy

villa9copy

Tämän viikon blogihiljaisuus on johtunut tyystin huonoisti nukutuista yöunista ja niiden aiheuttamasta suunnattomasta väsymyksestä, mutta vihdoin ja viimein takana on yö, jolloin sain univelkaa korjattua!

Mutta ei siitä sen enempää, vaan mennään asiaan. Muistan joskus vuosia sitten vanhan blogin puolella tehneeni postauksen, jossa sama vaate esiintyi useammassa eri asussa, eri tilanteisiin mietittynä. Itse tykkäsin ideasta silloin ja päätin tuossa taannoin ottaa kuvia samanhenkistä postausta silmälläpitäen. Löysin loppukesästä kirppikseltä muutamalla eurolla maksimittaisen villahameen ja osoitankin nyt, kuinka kätevä tapaus se on. Se toimii ihan sellaisenaan, maksihameena, mutta myöskin midimittaisena hameena ja vaikka kaulahuivina!

Eniten olenkin käyttänyt hametta tuolla kaulahuiviasetuksella, mutta veikkaan talven kylmyyden koittaessa tuon maksihamelinjankin olevan kova sana. Omaa silmääni eniten miellyttääkin hame ihan sellaisenaan tai vaihtoehtoisesti kaulahuivina, midimittaan nostettu hame näyttää ehkä vähän..noh, väkisin tehdyltä. Tosin ehkä omat fiilikseni kumpuavat tuosta kuvasta, jonka ilme ei todellakaan ollut julkaisukelpoinen ja ehkä se olisi toiminut jonkun toisenlaisen yläosan kanssa paremmin. Mutta ei pöllömpi ostos, tuo hame siis, ja sen paras puoli onkin se, että se on lähes kokonaan aitoa villaa!

2 Kommentit

  1. Villahame. Haikeudella muistelen nyt sellaista oranssia kaunotarta jonka myin joskus pois.

    VastaaPoista
  2. Norppis, no höh :( Mutta tällaisen muuten varmaan väsäisi itsekin aika nopeasti, ei muuta kuin puikot vaan viuhumaan :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow