In this Light

Kauneusblogi

Luku 169.

pipari1copy

Meillä on ollut ystävien kanssa perinteenä leipaista aina joka vuosi yhdessä pipareita, siitä saakka kun olemme koko konkkaronkka päätyneet asumaan pääkaupunkiseudulle. Tarkoituksena on ollut rento hauskanpito, ei mitkään piparitalkoot koko joulunajan tarpeisiin. Tämän vuoden piparipäivä osui tälle päivälle ja alkuun piparien leipominen oli aika maltillisella tolalla...

pipari2copy

..kunnes piparimiehet saivat uuden kampaustyylin makoiltuaan uunin vastusten alla!*


pipari4copy

pipari5copy


Piparimiehet toki saivat asiaan kuuluvat vaatteet, kyllä näissä kelpaa lähteä discoon jorailemaan 70-luvun soundien tahtiin!

*Piparimiesten tyyli syntyi siis aivan vahingossa, emme olleet todellakaan etukäteen suunnitelleet liittävämme kahta eri piparia keskenään, sen teki uuni puolestamme. Täytyy kyllä sanoa, että piparipellin uunista ulos ottaminen oli aika riehakas tilanne!

7 Kommentit

 1. Hahhahahahahah, mahtavia ukkoja!!! :D :D

  VastaaPoista
 2. Voi että! Noita afrotukkia tehdään kyllä meilläkin :D Sinistä kimalletta tukkaan, niin toihan olis ihan Marge Simpson!

  VastaaPoista
 3. Hehee, nää on kyllä loistavia! :D

  VastaaPoista
 4. Näitä oli kyllä hauska tehdä, vieläkin hymyilyttää :D Ja Salla, Simpsonit tuli myös meille mieleen, ehkä ens vuonna sitten väsätään koko Simpsonien perhe pipareista :DD

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow