In this Light

Kauneusblogi

Luku 176.

viikset2copy

viiksetcopy

viikset5copy

..ja yritys kuvata tiimitakit. Repesin eräs päivä hihittelemään itsekseni kun tajusin, että elämänkumppanillani ja minulla on saman tyyliset takit, kuin tuulipuvut konsanaan! Me molemmat vannomme parkatakkien nimeen, miehen oma on lyhyempi ja omani on tietysti naisellisemmin leikattu, mutta muuten takit ovat hyvin samanhenkiset, olkapäillä epoletit, vetoketjut metallia ja taskuja löytyy vaikka muiden ihmisten tavaroiden varastoimista varten! Miehen takki on lisäksi pesussa ja käytössä haalistunut, siinä mielessä oma H&M:ltä ostettu takki pieksee Varustelekan armeijamallin.

Satuin marraskuun lopussa piipahtamaan Kiseleffin talossa järjestetyissä joulumyyjäisissä ja erään viiksekkään pöydän äärellä tajusin, että tiimitakit tarvitsevat ehdottomasti tiimirintapinssit. Viiksekkäät rintapinssit kun olivat vielä ajamassa hyvää asiaa, niiden tuotto kun ohjattiin osittain Movember-kampanjaan. Tiesin, että elämänkumppanini, joka on itsekin viiksivalluna seurannut Movember-kampanjaa ja Anssin sekä Tommyn taistelua into piukassa, tulisi riemastumaan viiksistä, joten uskalsin ottaa riskin ja ostaa pinssin myös miehelleni. Täytyy kyllä sanoa, että kaikki kunnia sille, joka on suunnitellut näinkin veikeän kampanjatuotteen, omasta mielestäni tämä voittaa esimerkiksi Roosa nauhan mennen tullen!

4 Kommentit

 1. hahaa ihan mahtavat viikset! ja mikä olisi parkaa parempi rotsi täällä tuulessa ja tuiskeessa kysymoä vaan!

  meillä taas on mätsäävät karhu-kengät... Koko ero tosin on iso ;-).

  tuulipukukansaa konsanaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viikset on kyllä mainiot :D Ja löysin onnekseni oikeasti lämpimän parkatakin vaihtovuorella, tuo H&M:n kun on aika kepoinen eikä kyllä mikään tuisketta kestävä :( Mutta kyllä, parkatakit, jos siis vain ovat laadukasta matskua, ovat paras ase talven varalle!

   Harmi, ettei koko täsmää, muuten voisitte tehdä aina välillä kenkävaiharit :D

   Poista
 2. Mun oli vaikea saada siippaa ostamaan edes mun mekkoon mätsäävää kauluspaitaa ystävän häihin :D

  Yhtenäiset uniformut kuuluu asiaan, ja niinhän ne sanoo että kun on tarpeeksi kauan yhdessä, rupeavat pariskunnat muistuttamaan toisiaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh :( Meillä mies on taas ollut innoissaan juurikin mun juhlamekkoon mätsäävästä solmiosta, eli meillä se ei ole mikään ongelma! Sun täytyy ens kerralla vaan ostaa se mätsäävä asia herrasellesi, eikä kysellä mitään :D

   Ja totta tuokin, siis että pariskunnat alkaa muistuttaa toisiaan..jos näkisit meidän kulkevan kadulla vastaan, kykenisit kyllä päättelemään että kyseessä on pariskunta, siis muustakin kuin eleistä :DD

   Poista

Lähetä kommentti

Follow