In this Light

Kauneusblogi

Luku 177.

Tällä viikolla ehdin napata mukaani Sue-lehden, pitkästä aikaa. Kotimatkalla lehteä lueskellessani huomioni kiinnittyi erääseen levyarvosteluun, jonka kohteena oli minulle tuntematon yhtye, Peaking Lights ja yhtyeen albumi 936. Mielenkiintoni heräsi, heräisi varmaan teilläkin jos arvostelun viimeinen lause on: " Tällaisen levyn kuultuaan tekisi mieli polvistua tyttöystävän edessä ja kysyä häneltä se tärkein kysymys: " Kulta, perustetaanko bändi?" .

Vasta eilen muistin etsiä yhtyeen tuotantoa netin syövereistä kuunteluun, etukäteen jännittäen, että mitä jos yhtyeen musiikki olisikin ihan täyttä paskaa ja olisin turhaan innostunut jostain, joka teoriassa kuulostaa siltä, että tulisin rakastumaan siihen hyvin vahvasti? Siis olisiko tämä sellainen yhtye, josta haluaisin pitää, mutta en vain osaisi, kuten esimerkiksi Radiohead, Muse ja niin moni muu bändi?

Amazing And Wonderfullin ensisekunneista lähtien tiesin, näin ei tulisi tapahtumaan. En tiedä, olen oikeasti aika sanaton yhtyeen soundin edessä, mutta sen tiedän, että levy lähti heti tilaukseen. Ja on kenties tämän vuoden paras levy. Psykedeeliset, folkahtavat dub-biitit höystettynä kitarasoundilla suoraan autotallista, niin helposti käy tie Salkan sydämeen!

0 Kommentit

Follow