In this Light

Kauneusblogi

Luku 180.

rusetti

rusetti2


Jos ensi vuonna päätän tehdä koostekatsauksen kuluneen vuoden asuihin, toivotan samalla myös hyvät joulut ja railakkaat uudet vuodet. Tarkoituksenani ei ollut pitää sormiani näppäimistöstä erossa, mutta niin vain kävi. Joulu sujui rentoutuen, joulun jälkeen sitten alkoikin tapahtua jonka ansiosta saimme pähkäillä, miten keittää sähköttömässä talossa aamukahvit. Parin tunnin pähkäilyn ja erilaisten retkikeittimien kokoamisten ja sytytysnesteettömyyden jälkeen teimme suosilla puuhellaan tulen, joka myöhemmin lämmitti ruoat. Vedenhakureissullekin lähdimme lapsuudenystävän ja aggregaatillisen talouden luo, samoin elämänkumppanini pääsi joutui risusavotalle. Itse olisin kyllä viihtynyt kynttilänvalossa seuranani vain omat ajatukset, vaan on kyllä se sähkö aika mainio keksintö.

Sähköjen palattua onnistuin yllättämään itseni ja löysin kädestäni virkkuukoukun ja jalkojen juurelta kerän lankaa. En olisi iki kuuna päivänä uskonut, että hurahtaisin neuletöihin, siis sellaisiin, jotka itse kudotaan langasta alkaen ja siinä määrin, että voisin kilkattaa puikkoja vuorokauden ympäri! Mopo karkasi jopa siinä määrin käsistä, että eräänä päivänä nappasin äitini mukaan ja lähdimme lankokaupoille ehkäpä maailman sympaattisimpaan ja aidoimpaan lankakauppaan, jossa sormi meni suuhun niiden kaikkien ihanien lankojen edessä. Sen verran järkeä päässäni sentään oli, että ymmärsin olla kuulematta pehmeiden alpakkalankojen kutsun, hankitaan niitä sitten myöhemmin kun tiedän, mitä niistä aion tehdä!

Virkkasin siis kuvassa näkyvät rusetit parille mainiolle pikkuflikalle, lankana kun käyttää paksua huovutuslankaa niin työ valmistuu nopeasti. Seuraava projekti on jo puikoilla ja hyvällä tolalla, jos vain saan pidettyä vauhdin yllä saan parin viikon päästä pukea ylleni itse kudotun neulemekon-en sitten mitään vaatimattomampaa työtä valinnut mutta pitäähän sitä vähän haastetta olla.

Mutta joka tapauksessa, oikein ihanaa ja railakasta uutta vuotta kaikille, minä tulen tänä iltana siemailemaan muutaman lasillisen kuohuvaa mitä parhaimmassa seurassa-puikot kilkattaen tottakai!

0 Kommentit

Follow