In this Light

Kauneusblogi

Luku 192.

Uusin hassahdukseni kosmetiikkarintamalla on Nuxe, onneksi lankesin heidän tuotteisiinsa ennen pompöösien mainoslauseiden lukemista, sillä ostopäätös olisi hyvinkin saattanut jäädä toteutumatta niiden lukemisen jälkeen. Mutta aika mainioata kamaa ovat, itselläni on siis tällä hetkellä käytössä sarjan silmänympärysvoide, kosteusseerumi, meikinpoistoöljy sekä meikkivoide. Kaikki tuotteet ovat hyviä, mutta omaksi suosikikseni ylitse muiden on noussut meikkivoide.

Itse mahdollisimman luonnollisen meikin nimeen vannovana ihmisenä olen etsiskellyt meikkivoidetta tai sävyttävää kosteusvoidetta, joka toimisi omalla ihollani ja olisi samaan aikaan mahdollisimman luonnollisen näköisen lopputuloksen antava. Käytössäni on ollut Korresin sävyttävä päivävoide tähän saakka, mutta jotenkin se on tuntunut omalle iholleni liian raskaalta ja varsinkin jos alle on yrittänyt laittaa alusvoidetta, voide on lähtenyt rullautumaan eikä lopputulos ole ollut siisti. Mineraalimeikkien kanssa homma tyssäsi lopulta siihen, etten oikein löytänyt sopivaa sävyä ja minulla ei aamuisin riitä kärsivällisyys loputtomaan siveltimen kanssa puleraamiseen.

Mutta niin, onneksi löysin Nuxen meikkivoiteen, se nimittäin toimii ja on suhteellisen helppokäyttöinen, sen kuin ravistat pullossa olevat nesteet sekaisin ja tiputat muutaman pisaran kämmeneen, josta taiteilet ne sitten itse kohteeseen-itse tosin käytän alustana vanhaa vitamiinipurkin korkkia. Neste nimittäin on todella juoksevaa nestettä eikä mitään tahmeaa, paksua tököttiä, itse onnistuin levittämään nesteet kämmeneltä ympäri meikkistudiotani eli sänkyä, siksi päätin jonkinmoisen tassin olevan tällaiselle mämmikouralle aika mainion apuvälineen.

En edes viitsi avautua aiheesta, mitä meikkivoide pitää sisällään, koska en ole kemiantuntija, mutta minulle riittää se, että lopputulos on luonnollinen, kestävä eikä ole ainakaan toistaiseksi aiheuttanut iholle epämieluisia reaktioita-ja tadaa, kerrankin tuote, joka ei lähde iholta rullautumaan! Suosittelen tuotetta lämpimästi niille, jotka tuskailevat rullautuvien meikkituotteiden kanssa, itse olin jo lähestulkoon luopunut toivosta, että sellainen tuote olisi olemassakaan. Alla olevassa kuvassa meikkivoidetta on vain toisella puolen kasvoja, jakauksen puolella siis. Ero meikittömään puoleen verrattuna on hiuksenhieno, mutta se onkin tämän hetken meikkifilosofiani, osata meikata niin että näyttäisi siltä, ettei olisi meikannut.


kasvotcopy

2 Kommentit

 1. Nuxe on kyllä miellyttävä sarja. Mulla on ollut käytössä puhdistusaine, käsirasva ja huulirasva; tuota kosteusseerumia voisin kokeilla seuraavaksi. Ja mahdollisesti myös meikkivoidetta, sillä mulla on samansuuntainen "ongelma" kuin sulla, en missään tapauksessa viitsi enkä jaksa mälvätä mineraalisutien kanssa aamutahmeudessa, kun jo valmiiksi muutenkin kuumottaa kiire ja väsy :)

  Oot kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kosteusseerumi on kyllä ollut hyvä, enää ei nenäkään ole hilseillyt :D Nyt toki hekutettuani tuota meikkivoidetta, olen kohdannut ensmmäiset probleemit, tosin syytän siitä meikinalustuotteita jotka taitavat olla liian tuhdit..mutta tykkään, ehdottomasti! Ja joo, aamuisin mulla ei todellakaan riitä mielenkiinto eikä aika sutia kunnon maskeja naamaan, luonnollinen ja nopea meikki on just se, mihin kykenen :D

   Ja kiitos! Huulet olis tietty voinut kuvaan rasvata, ehkä siitä Nuxen huulirasvasta olisi apua tähän osoitteeseen :D

   Poista

Lähetä kommentti

Follow