In this Light

Kauneusblogi

Luku 193.

53.212copy

Ulkona paukkuu pakkanen, mutta meikätyttö se vaan painelee menemään farkkushortseissa. Itse kuulun siihen koulukuntaan, ainakin näin talvisin, joiden mielestä farkkushortsit ovat paremman näköiset sukkahousujen kanssa ja silloin, kun etutaskut repsottavat lahkeiden alta. Mutta pakkanen, se on vain asennekysymys ja ennen kaikkea lämmin talvitakki mahdollistaa sen, ettei itseään tarvitse topata michelinukoksi, joka on tönkkö kuin suolattu silli.

Parhaimmat neuletakit muuten löytyvät kirppiksiltä, mutta siihen tarvitaan kärsivällisyyttä, kuvan neuletakki on monen vuoden etsinnän tulos. Itse suosin kirppiksiä neuleiden ostamisessa jo senkin suhteen, etten halua sijoittaa niihin omaisuutta, ikinä kun ei etukäteen tiedä, miten neule käyttäytyy käytössä, kauanko se siis kestää siistinä ja ehjänä. Kirppiksiltä saattaa kuitenkin tehdä laadukkaita neulelöytöjä vaikka toki se vaikuttaa välillä mahdottomalta tehtävältä kaikkien niiden venähtänäiden ja nukkaantuneiden yksilöiden keskellä!

Tämä neuletakki vaikuttaa laadukkaalta, se on jo pariin otteeseen ehditty pestä eikä pinta ole mennyt moksiskaan! Neuletakkini on mainio myös siitä syystä, että se menee tarvittaessa myös mekosta ja kultaisiin nappeihin pervession kehittänyt toki hihkuu neuletakin kultaisista napeista, vaikka äiti olisikin sitä mieltä että ne ovat rumat ja kannattaisi vaihtaa toisiin-onneksi äidit eivät ihan aina ole oikeassa!

4 Kommentit

 1. Mä en kyllä koskaan lämpene farkkusortseille, en missään muodossaan. Tuli käytettyä niitä nimittäin ihan liikaa joskus aikoinaan... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, toivon mukaan mulla ei ole sama kohtalo edessä..:D Mutta joo, joskus joku vaate, jota on tullut käytettyä liikaa, tuntuu sellaiselta " ei enää koskaan mun vaatekaappiin" vaatteelta :) Aloin miettiä, että mikähän mulla olisi selainen vaate..ehkä farkkuminihame?

   Poista
 2. tiesitkös muuten että jos kirjottaa googleen 'salka' niin tää on eka hakutulos? :D piti googlettaa 'salkkarit', ja kymmensormijärjestelmäni päätti mokata -> löysin itseni selaamasta sun blogia! :) tosi kiva blogi sulla, rupeen ehdottomasti seurailemaan, piristi päivää löytää tämä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti ihan käydä googlettamassa ja niinhän se olikin :D Mukavaa, että olet löytänyt tiesi tänne, joskus näppäilyvirheistä on apua :D Toivon mukaan viihdyt jatkossakin, tervetuloa lukijaksi :)

   Poista

Lähetä kommentti

Follow