In this Light

Kauneusblogi

Luku 207.

kynnetcopy


kynnet1copy

kynnet3copy

Minun suhteeni kynsilakkaan on ollut yksiselitteinen, lakkapurkit jäävät kuivumaan laatikon pohjalle. Olen toki elänyt ajan, jolloin jaksoin väkertää ranskalaisen lakkauksen joka viikko uudelleen ja uudelleen, se ajanjakso liittyi seurustelusuhteeni alkuaikoihin. Jossain vaiheessa mukavuudenhalu sekä ymmärrys, että tuo tyyppi rakastaa minua, ei kynsiäni, voitti, eikä kynsien huoltamisesta tullut harrastusta. Lisäksi olen todennut, että kun jättää heräteostamatta ne kaikki ihastuttavat kynsilakkasävyt, joita tulee kosmetiikkaostoksilla hiplattua, säästää loppupeleissä pitkän pennin.

Mutta jossain vaiheessa murruin. Entinen ankaruus on enää muisto vaan kun innostuin ostamaan uusia lakkasävyjä. Mintunvihreää olen himoinnut jo ties kuinka kauan, vaan oikean sävyn löytäminen on näemmä kiven alla sillä tämä sävy, joka kynsissäni nyt on, muistuttaa enemmän turkoosia. Pikkujouluihin ostin glitterlakan, oikeasti yritin etsiä Opin Muppets Collectionin ihanaa, tajunnanräjäyttävää hilelakkaa, mutta jouduin tyytymään köyhän naisen versioon.

Eniten olen ehkä innoissani siitä, kun tajusin muutamaa kynsilakkaa kattavamman kynsilakka-arsenaalin mahdollistavan leikittelyn, eriparikynnet ovat uusin viilitykseni! Räväkkä oranssi sekä pehmeä muka-minttu sopivat toistensa seuraan mainiosti. Ja toki boheemin räjähtäneesti, vaikka suhteeni kynsilakkojen suhteen on ottanut askeleen eteenpäin, ei minulla silti riitä pinna kuin ainoastaan lakan sutaisemiseen, ei puunaamiseen.

rakkaudella, inhorealistisia kynsilakkakuvia ottava bloggaaja.

8 Kommentit

 1. Heh, mikä sattuma olen kulkenut samnalaisissa lakoissa koko viikon ;-9. Työkaveri (mies) tosin kysyi, että miksi kynnet ovat eri väriset: sehän se juttu on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, mahtavaa :D Eriparilakkaukset on pop! Ja niin, nimenomaan se eriparisuus on se juttu, no voihan joku olla sitä mieltä että älytöntä, mutta ainakin meidän mielestä ei :D

   Poista
 2. Räväkkä oranssi ja pehmeä minttu - kyllä, kyllä! Tosin tämä näyttö sävyttää tuosta oranssista hämmentävästi lähes sorbettista, aika kiva sekin. Ja peukkua myös inhorealistisille kynsilakkakuville.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei nuo lakkaukset näytä munkaan näytöllä lähellekään oikeaa väriä, tosin syynä on varmaan alunperin valkotasapainot, jotka eivät ollet kuvaa otettaessa kohdillaan :D Hmm, tänään voisikin kehitellä jotain uutta lakkausta, saa nähdä saavatko inhorealistiset lakkakuvat jatkoa :D

   Poista
 3. Eikä, mä katoin että miks sulla on kuvassa mun ja Junen kynnet xD Kun Junella oli just tuon sävyistä oranssia kynsilakkaa viime kesänä, mulla tuota toista ja niistä on blogissa silloin muinoin julkastu kuva, jossa meiän sormet on limittäin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DD Hih, hauskaa! Ootte näemmä alitajuisesti vaikuttaneet sitten munkin lakkauksiin, hih :D

   Poista
 4. Mä etin täydellistä turkoosia, vaan vielä ei oo napannu. Ny on parhaillaan yksi nätti turkoosi käytössä, vaan ei se silti ole sitä mitä haeskelen. "Tavallisia" punaisia kynsiä mulla harvemmin nähään eli kyllä ne aina jotain muuta väriä tuppaa olla. Jotain ei niin "huomaamatonta". Ja aina lakattu vähän sinne sun tänne suuntaan eli ei totisesti viimeisen päälle, vaan ei se oo niin justiinsa. :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on muuten kenkkua, kun monesti se lakkapurkissa kivalta ja ns. täydelliseltä sävyltä näyttänyt lakka onkin kynsissä sitten jotain aivan muuta, niin se oma kynnen sävy vaan muuttaa sitä kokonaisuutta :T Toivotan onnea sen täydellisen turkoosin metsästykseen! Mäkin vielä yritä etsiä sitä täydellistä minttua :)

   Ja kyllä, parhaimmat lakkaukset on ne ei niin vimpan päälle olevat :D

   Poista

Lähetä kommentti

Follow