In this Light

Kauneusblogi

Luku 206.

191.312copy

196.312copy

198.312copy

Mitä enemmän päivä pitenee ja suo luonnonvaloa, sitä vähemmän minulle jää aikaa asujen kuvaamiseen. Ironista, mutta niin täysin totta. Joka tapauksessa kuvia eräästä arkiasusta, jossa on minulle kaksi tärkeää vaatetta, vihreä paita josta on muodostunut lempipaitani sekä vakosamettishortsit. Olin kuvitellut, etten ikinä yhdistä vihreää paitaa muuhun kuin mustaan tai farkun siniseen alaosaan mutta kappas vain, tässä sitä ollaan. Eikä väriyhdistelmä yhtään pöllömpi ollut, ehkä mustat leggingssit takasivat sen, ettei nyt ihan totaalisen vaarallisilla vesillä liikuttu.

Samettishortsit ovat syksyinen ostos, mutta kyllä minä niin odotan kesää, sillä veikkaan näiden toimivan paljaiden kinttujen kanssa vallan mainiosti. Sitä vain harmittelen, etten tullut ostaneeksi yhtä kokoa pienempiä shortseja, sillä nämä ovat käytössä venähtäneet ja alkuperäinen idea korkeavyötäröisistä shortseista on kariutunut.

2 Kommentit

 1. On kyllä todella toimiva kokonaisuus. Mutta tärkeimpänä kiinnitin huomiota selkäsi taakse...
  TEOLLISUUSKONE!

  Kateus nousi potenssiin miljoona. Olisipa minullakin oma :´(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, nyt vaan huutokauppoja tms. koluamaan! Mulla kävi tän kanssa aikoinaan todella hyvä tuuri, tein tarjouksen erään koulun vaatetusosaston lopettajaisissa ja sitä kautta tämä mulle tuli. Tämä on kyllä niiin mahtava, vielä kun vaan olisi enemmän aikaa ommella!

   Poista

Lähetä kommentti

Follow