In this Light

Kauneusblogi

Luku 211.

Musiikkirintamallani on ollut jo pidemmän aikaa hiljaista, soittimessa ovat pyörineet vanhat, tutut ja rakastetut levyt. Mutta ilahduin kun eräs päivä huomasin yhden suosikkiyhtyeeni julkaisevan toukokuun 15. päivä uuden levyn! Yhtye on Best Coast, jonka debyyttialbumi Crazy for You onkin soinut niin autoradiossa, cd-soittimessa kuin mp3-soittimessa varsin tiuhaan tahtiin. Californian ikuiselta kesältä kuulostavat surf-kitarat yhdistettynä punkahtavaan menoon saavat tämän tytön jalat vipattamaan.

Mutta voi pojat, en vain kykene tykkäämään tästä uudesta The Only Place sinkkubiisistä! Tästä puuttuu se kaikki oleellinen, mikä minun mielestäni tekee Best Coastista Best Coastin. Ihan, kuin Amy MacDonald olisi sivuuttanut Bethany Cosentinon, muutenkin koko ralli kuulostaa enemmän ensiksi mainitun artistin tuotokselta kuin Californian surfpunkindie-soundilta! Mutta ehkä minun vain täytyy hyväksyä se, että maailma muuttuu ja bändienkin soundi elää eteenpäin, uudistuen. Olenhan itsekin ihastunut joihinkin yhtyeisiin vasta silloin, kun yhtye on julkaissut vaikka kuinka monennen levyn kera uuden soundin.

Joka tapauksessa aion kyseisen The Only Place albumin itselleni ostaa, kun se kauppoihin saapuu. Sillä, voi olla että muut albumin kappaleet ovatkin enemmän mieleeni tai että koko albumi avautuu hitaasti, mutta varmasti. Ja onhan tulevalta albumilta löytyvä Dreaming My Life Away kappale minun makuuni!
0 Kommentit

Follow