In this Light

Kauneusblogi

Luku 214.

132.312copy

134.312copy


Olen huomannut, että vaikka vaatekaappini on muhkeassa kunnossa, kaikesta huolimatta ylleni päätyvät vain tietyt yksilöt. Vaatekaappini on vain osittaisessa tehokäytössä mutta toisaalta, se ei minua haittaa, sillä päällepantavaa löytyy. Niiden tehokäytössä olevien yksilöiden ansiosta.

Itse ommeltu kukkamekko lukeutuu näihin tehokäyttöön päätyneisiin vaatteisiin, sen käyttö on jo yltänyt sellaisiin sfääreihin, että se saa toisinaan palvella toppina ja myönnän, muutaman kerran se on kaivettu takaisin käyttöön pyykkipussin sisältä! Onneksi löysien farkkushortsien kauluksen sisään mahtuu kukkamekon sullottu helma sekä vaatteiden pesurytminikin voisi kaivata kriittistä tarkastelua.

Mutta mikä sitten tekee joistain vaatteista suosituimpia kuin toisista? Itse väittäisin, vaikka en allekirjoita vartalotyypin mukaista pukeutumista, että suosin vaistonvaraisesti niitä vaatteita eniten, jotka parhaiten imartelevat omaa vartaloani. Tai joiden värit sopivat omiin väreihini. Ne muut vaatteet ovat sitten se irrationaalinen lisä, mikä toisinaan tulee tarpeeseen, sillä lempivaatteidenkin on joskus hyvä pitää muutama lomapäivä vaikka pyykkipäivän muodossa.

2 Kommentit

  1. Oi vitsit, tuo jakku on ihan mieletön! Istuu sulle kuin tehty!

    VastaaPoista
  2. Mä oikein itsekin yllätyin, kuinka nätisti tämä istuu hartialinjasta ja muutenkin, kokemusta löytyy myös huonosti istuvistakin jakuista, joten hyvin istuvan löytäminen ei ole itsestään selvyys :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow