In this Light

Kauneusblogi

Luku 217.

käsirasva2copy

Saanenko esitellä kaikkien kuivakätisten pelastajan, Avenen Cold Cream Hand creamin! Kärsin aina talvisin kuivista käsistä, kesäisin saan rasvauksen tyystin unohtaa. Parina viimeisenä talvena käsiin on muodostunut kuivia kohtia, jotka ovat lähinnä tuntuneet nauravan kaikille rasvoille, joiden kanssa ovat joutuneet tekemisiin. Ongelmana on ollut se, että en ole jaksanut etsiä markettirasvaa kummoisempaa käsisalvaa, kunnes nyt eräänä päivänä, apteekissa käydessäni heräteostin tämän Avenen rasvan. Ja onneksi ostin, sillä jo kolmen päivän käytön jälkeen entiset karheat kämmenet ovat kuin silkkii vaan!

Voide on miedosti hajustettu, onneksi tuoksu ei kuitenkaan ole mikään tyrmäävä. Voide jättää sisältämänsä sukralfaatin ( pikainen googlettelu osoitti, että ainetta käytetään mahahaavalääkkeissä, eli antamaan limakalvoille suojaa) ansiosta suojakalvon, joka tuntuu oikeasti myös pysyvän, vaikka käsiään pesisikin. Itse rasvasin kädet viimeksi eilen illalla ja yhä vielä ne tuntuvat pehmoisilta ja sileiltä, siihen lopputulokseen ei valitettavasti ole mikään muu kokeilemani käsirasva kyennyt. Voide tuntuu myös imeytyvän nopeasti, tosin jaksaisin kyllä tällä rasvanlevitysvälillä odotella vähän kauemminkin.

Itse en nyt keksi voiteesta mitään vikaa, paitsi ehkä sen, että sen ostaminen vaatii apteekkireissun. Jota ei nyt sinällään voi pitää vikana, ellei se lähiapteekki ole Avenevapaata vyöhykettä.

0 Kommentit

Follow