In this Light

Kauneusblogi

Luku 216.

Olen aina, ellei lasketa lapsuuden ajan jumppapukurakkautta, ollut sitä mieltä, että välineurheilu on turhaa. Aivan sama, missä rytkyissä liikkumaan lähtee, kunhan vain liikkuu. Mutta, joudun näemmä syömään sanani. Katsokaa, kuinka upeita liikuntavaatteita Reebokilta on tulossa!Toki tiedostan, että en tule näyttämään noissa liikuntavaatteissa täysin samalta, kuin Miranda Kerr, mutta silti ne vetoavat minuun. Eniten nuo aika, hihhii, kinkyiltä näyttävät liikuntapöksyt. Itse yhdistäisin ne rentoon collegepaitaan jonka alla olisi joku värikäs, löysä toppi ja samaan aikaan pohdin, kuinka paha olisi adoptoida pöksyt myös arkikäyttöön. Pöksyjen ansiosta voisin vaikka alkaa harrastaa kunnon hc-kauppareissukävelyä, mikä olisi siis aivan jotain muuta kuin lähi-Siwaan tassuttelua.

Enää vielä täytyisi selvittää, milloin ja mistä moisia upeuksia saa. Ja ehkä asettaa pienimuotoinen tavoite ja kasvattaa tämän hetkinen kerran viikossa liikuntaa tuokio kahteen, vaikka tosin noissa kiiltopöksyissä voisin kävellä kuuhun ja takaisin-joka päivä!

Kuvat täältä

8 Kommentit

 1. Uuuu melko guumat! Voisin itsellenikin kelpuuttaa noi kinkypöksyt, joskin eka täytyy vähän tiivistää itsenkin tuota liikkumista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on kyllä todellakin guumat! Täytyy toivoa, että näitä tulee jossain vaiheessa myyntiin ja hei, kyllä nuo myös toimivat hyvänä liikuntamotivaattorina :D

   Poista
 2. Tuskin kukaan näyttäis samalta noissa vaatteissa kun toi malli, kun noi kuvat on niin vahvasti photoshopattuja... Mut hienot pöksyt joka tapauksessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Olisikin hauska nähdä ihan alkuperäiset kuvat, vaikka uskon kyllä ko. tyypin olevan aika timmissä kunnossa. Tai sitten, vaihtoehtoisesti vaatteet kuvattuna erimoisilla vartaloilla, ei olisi niin harhaanjohtavaa :)

   Mutta pöksyt on hienot, kyllä vain!

   Poista
 3. Mäkin haluun! Väline urheilu ei todellakaan ole turhaa, tarkoitukseen sopimattomissa vaatteissa on epämukava liikkua (esim. jos väljässä t-paidassa punnertaa saa koko muu sali näkymän kaulasta napaan asti..) ja onhan se nyt kivempi näyttää hyvältä eikä tiskirätiltä myös urheillessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, siis ihan missä tahansa vaatteissa ei kande ihan mitä tahansa tehdä, mun pointti oli lähinnä siinä, että tingin urheiluvaatteiden ulkonäöstä :D Ehkä siinä on myös ollut se syy, että kivojen ja kauniiden urheiluvaatteiden löytäminen on vähän kiven alla, tosin en kyllä ole mitään suurempia tutkimuksia aiheen puolesta edes tehnyt!

   Tosin, omat liikuntaharrasteet eivät mitään kummempia vaatteita sinällään vaadi, vaan onhan se mukava juosta vaatteissa, jotka eivät haudo hikeä ja olo on vähän freesimpi :) Muistan kerran, pari kesää sitten kun olin juoksulenkillä jonain helteisenä iltana, olin juuri pätkäissyt yksistä harmaista ohuista collegehousuista shortsit, ai että hävetti ja nauratti kun pääsin kotiin ja suihkuun mennessä riisuin shortsit, ne olivat takapuolesta ihan hikoontuneet, joka siis näkyi hienoina hikiläikkinä x)

   Poista
 4. Joutusin tod.näk. putkaan, jos laittasin tommoset kiiltohousut jalkaan julkiselle paikalle...tai noi minit, jotka ois oikeesti vielä pahemmat. :D Ai kamala, ei ehkä mun juttu kummiskaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höpöhöpö :D Nuo minit on kyllä aikas minit, mutta kiiltohousut..<3 Jotenkin voisin kuvitella niiden menevän myös arkilookissa vallan mainiosti!:)

   Poista

Lähetä kommentti

Follow