In this Light

Kauneusblogi

Luku 223.

bb2copy bb1copy

Minä lukeudun ihmisiin, jotka varmaan koko lopun elämänsä etsivät itselleen sopivaa naaman hehkeäksi muuttavaa meikkituotetta, oli se sitten meikkivoide tai mikä muu tahansa meikkipohja. Aiemmin hehkuttamani Nuxen mineraalimeikkineste osoittautui käytössä itselleni liian tummaksi ja oranssiseksi kun menin ja kalpenin ostohetken jälkeen entisestään, todennäköisesti ostin sen vääränä vuodenaikana.

Nyt olen kuitenkin onnistunut löytämään muutamat tuotteet, jotka ainakin toistaiseksi ovat itseäni miellyttäneet. Menin sitten innostumaan bb-voiteista, tosin vasta törmättyäni tähän Estee Lauderin yksilöön. Ensimmäinen reaktioni olikin kuullessani sanan bb-voide, että mikäs ihmeen Big Brother-voide nyt on tullut markkinoille mutta tiedon etsimisen jälkeen valaistuin, että kyseessä on vanha keksintö. Tosin, näitä bb-voiteita on tullut markkinoille kuin sieniä sateella ja itsekin kallistun vähän sille kannalle, että kyseessä on markkinointikikka, sävytetyn kosteusvoiteen uusi tuleminen uudella, meikkivoidemaisemmalla koostumuksella. Jos esim. mietitään Garnierin bb-voidetta, niin yhtä hyvin Korres voisi nimetä oman, hyvin meikkivoidemaisen kosteusvoiteensa bb-voiteeksi. Karkkipäivä-blogissa onkin mielenkiintoista keskustelua aiheesta!

Jos nyt sivuutetaan tuo nimikikkailu ja siirrytään itse tuotteeseen. Innostuin tästä Estee Lauderin yksilöstä nimenomaan siitä syystä, että moni kiiltelevän sekaihon omaava ihminen oli tuotteeseen mieltynyt. Omalla ihollani on myös tuota taipumusta ja juurikin tästä syystä sopivan meikkipohjan löytäminen on haastavaa. Täytyyhän tätä kokeilla, jos se lupaa antaa freesin mutta samalla peittävähkön lopputuloksen!

Otin riskin ja ostin tuotteen sen kummemmin testereitä kotiin pyytämättä, sillä tuote oli viime kuussa Sokosella tarjouksessa ja lähdin voideostoksille vähän viime tipassa. Kaupassa totesin, että tuote on suhteellisen miedosti hajustettu ja tuoksu on freesi.  Kartan nykyään voimakkasti hajustettuja tuotteita ja pyrin aina mieluiten valitsemaan sen, missä ei ole lisättyä hajustetta mukana. Täytyy toki muistaa, että ne ns. tuoksuttomatkin tuotteet aina tuoksuvat jollekin, siis raaka-aineille ja siksi tuotteisiin useimmiten sitä hajustetta lisätään, peittämään raaka-aineiden mahdollisesti epämiellyttävä ominaistuoksu.

Totesin kaupassa myös sen, että vaikka tuotteen vaalea sävy on oman ihoni talvisävyyn inasen liian tumma, on sen sävy kuitenkin passeli, ei mikään oranssi vaan kylmä, aavistuksen vihertäväkin beige. Jotenkin muistaisin, että sävy vastaisi hyvin paljon Lumenen meikkivoiteiden kolmossävyä ja olenkin aika hyvin Lumenelta löytänyt omiin sävyihini sopivia meikkivoiteita.

Itse levitän tuotteen suoraan puhdistetulle iholle ja voi pojat, kuinka hyvää jälkeä se tekeekään! Voide levittyy kuin unelma, ei lähde rullaamaan ja pysyy kutakuinkin päivän riennoissa mukana. Tosin, joudun kyllä sipaisemaan puuteria nenään sekä otsaan sillä valitettavasti jossain vaiheessa rasvat alkavat puskea ihon läpi. Mutta tykkään siitä, kuinka freesiltä, luonnolliselta ja huolitellulta iho näyttää tämän tuotteen kanssa! Ja mitä parasta, lopputulos on alkuunsa hyvin mattamainen eikä alusta asti liiankin hehkuva.

Ainoastaan siitä en ole täysin varma, kosteuttaako tuote loppupeleissä kuinka paljon ihoani. Ymmärsin Sannin kirjoituksesta, että peittävimmissä tuotteissa taas ei välttämättä ole niin paljon kosteuttavia ainesosia, siis mitä pigmentissä voitetaan, hävitään kosteudessa. Olen huomannut kasvojen toiselle puolen poskiin ilmestyneen muutaman kuivan pläntin, syynä toki voi olla jokin muu, kuten tällä hetkellä käyttämäni puhdistuaine, liian heppoinen yövoide tai meri- ja mineraalisuolakokeilut kasvojen hoidossa. Todennäköisesti jos ongelma jatkuu, etsin käsiini kosteusseerumin ja alan käyttää sitä, ainakin kasvojen kuivimmilla alueilla ennen tämän voiteen levittämistä. Mutta jotenkin se sotii sitten taas voiteen ideaa vastaan, itseäni aamu-unisena ihmisenä ilahduttaisi ajatus all-in-one tuotteesta, joka toimisi sekä kosteusvoiteena että meikkipohjana. Niin kai se vaan on, että kauneudenhoidon eteen täytyy jaksaa nähdä vaivaa enkä välttämättä nyt pitäisi pahana asiana seerumien kanssa kikkailua, sillä henkilökohtaisesti kyllä fanitan moisia tuotteita hyvien kokemusten ansiosta!

Vaikka olenkin jo jaaritellut aika kauan, muutama sananen vielä tuosta kuvassa näkyvästä Kanebon tuotteesta. Se oli puhdas heräteostos Stockkan hulluilta päiviltä, mutta etäisesti ostotilanteessa muistelin Sensaisti-blogista lukemaani kikkaa kaulan ja kasvojen sävyeron tasoittamisessa ja siihen tuo kevyesti sävyttävä geeli onkin mitä mainioin, sillä saa myös kauniin hehkun poskille! Tosin, en ole täysin varma onko tämä tuote aiheuttanut näppyjä poskiin, sillä sellaisia pirulaisia on puskenut esiin juuri niihin kohtiin, mihin olen tuotetta laittanut. Kokeilut siis jatkuvat mutta nyt painun pehkuihin, sillä kaikista tärkein asia kauneudenhoidossa on kunnon yöunet sen ohella, mitä syöt ja juot.

0 Kommentit

Follow