In this Light

Kauneusblogi

Luku 224.

136.512copy 134.512copy

Vihdoin ja viimein kunnon asukuva, jossa niin rakkaat vakosammarishortsini näkyvät kunnolla. Täytyy kyllä sanoa, etten ole päivääkään katunut näiden hankkimista, vaikka ostohetkellä tunsin lievää morkkista. Tosin, olin jo aluksi hylännyt shortsit kauppaan mutta palasin hakemaan ne takaisin, sen verran vekkulit yksilöt kuitenkin olivat kyseessä ja ostosseuralaisen, eli äitini vannoessa niiden sopivan minulle täydellisesti. Sanotaan, varmaan vielä tänäkin päivänä haikailisin niiden perään kaiholla, jos olisivat kauppaan jääneet! Hyvä ostos on siis sellainen, mikä päätyy oikeasti aktiiviseen käyttöön ja jonka ostamatta jättämisen ajatteleminen saa tuntemaan lievää kauhua.

Rakastan shortsien rentoa otetta, maailman paras jakku, lempinilkkurit sekä jättiläiskäsikoru sen sijaan vievät asua arkikelpoisemmaksi. Jos olisin ostohetkellä muistanut vakosametinkin lörpähtävän, olisin suosiolla ostanut kokoa pienemmät shortsit, nämä eivät kyllä enää valitettavasti ole mitään korkeaa vyötäröä nähneetkään!

6 Kommentit

 1. Ihana ja erilainen blogi! :) Kaunis tyttö ja oivaltavia asuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitän isosti ja kauniisti, tervetuloa toistekin :)

   Poista
 2. Moiks! Tollanen haaste ois sulle:
  http://enceboo.blogspot.com/2012/05/versatile-blogger-award.html
  En tiiä ootko jo tehnyt, mut kummiski :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikkelis, kiitos haasteesta, enpä ole sitä toteuttanut :) Täytyykin laittaa työn alle, tosin olen ehkä maailman huonoin bloggaaja noiden haasteiden suhteen, en meinaa niitä millään vaan muistaa! :O

   Poista
 3. AAAH sun tyyli iskee muhun ihan täysiä ja sun tukka on enemmän kuin täydellinen! Tänne on pakko tulla kuolailemaan toistekin!

  http://poptartdame.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos ja tervetuloa lukijaksi :) Tykkään hiuksistani hirmuisen paljon itsekin, mutta hiustyyliin on varmaan tulossa pakon sanelema muutos :/ Siis lähinnä sen pakon, mitä mieltä itse olen :D

   Poista

Lähetä kommentti

Follow