In this Light

Kauneusblogi

Luku 225.

Viime aikojen kirjoitushiljaisuuden on selittänyt ilmiö nimeltään oma elämä. Sekä kirjaimellisesti lomakuumeeseen sairastuminen. Itse sairaus alkaa olla selätetty, mutta lomakuume, se vain kasvaa kasvamistaan, enää muutama päivä töitä ja sitten meitsi on kuukaudeksi niin vapaa kuin ihminen vaan olla ja voi! Ette muuten ikinä arvaa, missä meikäläinen seikkailee ensi viikolla..
paris3copy

Tästä kuvasta voivat nokkelimmat jo päätellä jotain.. paris2copy

..ei, en ole kuitenkaan lähdössä mihinkään salaperäisiin muotirientoihin.. paris4copy

 ..nyt kaikkien jo viimeistään pitäisi ymmärtää..
paris1copy

..nimittäin meikätyttö posseineen lähtee Pariisiin! Alan kohta olla jo niin sydän sykkyrällä, etten tiedä kuinka päin housuissani olisinkaan, mieli vain tekisi jo nousta lentokoneeseen ja karistaa kotimaan pölyt jaloista. Sinällään hassua, sillä vielä kuukausi sitten en edes suonut ajatustakaan tulevaa reissua kohtaan, en edes osannut sanoa työkaverilleni, missä päin Pariisia majoitumme. No, sen siitä saa kun muut varaavat lennot ja majoitukset, mutta se ei minua haittaa. Pääasia, että pääsemme perille ja että majoitus olisi inhimillinen. Sydän sykkyrällä olen myös siitä syystä, että parin vuoden takainen reisumme samaiseen kaupunkiin jätti ikuisen kaipuun kaupunkia kohden, Pariisi on kyllä niin minun kaupunkini jos mikään! Ajattelin pakata kannettavan mukaan, mutta en uskalla luvata kuinka ehdin tai maltan kirjoitella kuulumisia reissun päältä. Toivoisin, että saisin jotain kirjoitettua sillä ei se fiilis enää ole sama jälkikäteen kotosuomesta päin kirjoittaessa.

Tuleva reissu pitää sisällään cabareeta, raveissa totoamista, päiväretkeilyä toiseen kaupunkiin, toivon mukaan paljon crepsejä ja rentoa kaupungilla haahuilua. Shoppailut aion suosiolla jättää vähemmälle, tosin voisin ennustaa pienimuotoista apteekkiostosnirvanaa, käsitykseni mukaan esim. Avenen tuotteet ovat paikan päällä todella edullisempia, kuin täällä Suomessa. Cos, Topshop sekä American Apparel varmaan joutuvat myös katsauksen alle, mutta aion lähteä reissuun ilman mitään etukäteen mietittyjä ostoshaaveita, sillä monta kertaa jos sitä ulkomailta löydettyä unelmien asiaa ei vaan löydy, on aikaa tuhraantunut turhaan kaupoissa edestakaiseen maaniseen juoksenteluun. Eikä se ole kivaa, vähiten elämänkumppanilleni joka reissuissa on kiltisti suostunut piipahtamaan kanssani akkojen kaupoissa.

Niin, nyt tiedän, yövymme Montmartressa.

9 Kommentit

 1. Ihanaaaaaaa!!!!!! Pariisi on niin ihana! Asumme yhtenä kesänä Montmartrella, katua en muista mutta sillä kadulla joka menee kukkulan alta ja joka on täynnä kangaskauppoja.

  Kuulin hetki sitten asunnon omistajalta (vuokrasimme sieltä siis asunnon muutamaksi viikoksi) että alue on alkanut käydä viime aikoina niin levottomaksi (mm. autoja poltetaan, mellakoidaan) että hän möi asuntonsa. Toivottavasti tuo ilmiö ei näy turisteille. On tosi kurjaa jos mukavat alueet muuttuvat pelottaviksi asua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hups, kone sekoili ja viestini jäi kesken. Tarkoitus ei siis ollut antaa Montmartresta huonoa kuvaa vaan ihmetellä maailman menoa. Olen ihan varma että reissunne on upea ja saatte koko porukka viettää ihanan ja rentouttavan loman. Minulla on ikuinen ikävä Pariisiin, harmi etten taida ehtiä sinne pitkään aikaan. Nauttikaa!!!

   Poista
  2. O-ou, no hyvä tietää etukäteen ettei mahdollisesti saa paikan päällä shokkia :D Ilmiö ei ehkä välity turisteille niin pistävästi, mutta ikävää paikallisille :( Ja harmi suuri, sillä ko. alue oli ainakin viimeksi käydessämme mitä ihanin!

   Mä luulen, että Pariisi jättää kaikille ikuisen ikävän..ja veikkaan, että kova pala on miettiä tän matkan jälkeistä seuraavaa kohdetta, vaatii itsekuria miettiä jotain muuta kuin Pariisia :D

   Ja kiitos, mä kyllä uskon lomasta muodostuvan mitä mainioimman :)

   Poista
 2. Oikein hyvää reissua ja lomaa!

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos, vastaus nyt tulee vähän myöhässä :D Mutta mukavaa oli!:)

   Poista
 4. Mä muuten hamstraan myös apteekkikampetta Pariisista, Vichyn voiteet esim. siellä maksaa n 15 euroa kun täällä ne maksaa 25 euroa.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua jäi vähän harmittamaan, kun en muistanut paria tuotetta Avenelta ostaa, kyllä ne hinnat oli niin edullisia että huhhuh! Tosin, tuli huomattua että eri apteekkien välillä oli eri hintoja, esim. turistikadulla sijainneessa eräs voide maksoi 29 €, kun taas sivumalla sijainneessa 22 €! Ja Suomessa sitten 36-42 €..onneksi ostin sieltä halvemmasta apteekista suurimman osan tuotteista, turistiapteekkia kyllä sitten välttelin :D

   Poista

Lähetä kommentti

Follow