In this Light

Kauneusblogi

Luku 229.

paris9copy paris7copy paris4copy

Edellisellä Pariisin reissullamme, vuonna 2009 kävimme Moulin Rougessa. Suhtauduin aluksi ideaan vähän "joojoo-meinigillä", mutta shown alettua olin täysin myyty-ensimmäisten sekuntien aikana itkeä tirautin muutaman liikutuksen, vaikuttumisen ja onnen kyyneleen. Oli siis päivänselvää, että tälläkin reissulla suuntaisimme kabareeheen. Tällä kertaa valitsimme Paradis Latinin, joka on myös yksi Pariisin kuuluisimpia kabareita. Saimme onneksi paikat, vaikka varasimme ne vasta paikan päältä. Mutta voi että, kun kerran on nähnyt Moulin Rougen plyymit ja sen kaiken, jo lähestulkoon överin mahtipontisuuden, ei mikään tunnu samalta sen rinnalla!

Älkää käsittäkö väärin, tykkäsin kyllä Paradis Latinin showsta eikä siinä ole järkeä, että kaupungin jokainen kabaree on vain versio toinen toisestaan, mutta en vain päässyt sisään ihmemaailmaan kuten Moulin Rougessa aikoinaan, en vaikka kaninkoloja olikin tyrkyllä. Toki tällä kertaa paikat eivät olleet yhtä hyvät ja viereisessä pöydässä istunut naisvoittoinen turistiryhmä, joka kirkui täyttä kurkkua kun lavalle asteli edes ajatuskin vähäpukeisesta miehestä ja jotka olivat kaiken hyväksi kännipäissään kaataa appiukkokokelaani nurin, olivat omiaan edesauttamaan kaninkolojen lipumisesta ulottumattomiin. Enkä vain ymmärrä sitä, että kuka kehtaa tulla paikalle muistuttaen sitä kylän pahinta turajuusoa?

Kuvissa näkyy oma vaatetukseni, puin illaksi ylle itse tekemäni pikkumustan sekä Poola Katarynan korvikset, joissa on mielestäni aavistus kabareehenkeä, modernilla twistillä. Sekä kunnon kissarajaukset, taisin kisata paikan "saliemännän" kanssa illan näyttävimmistä rajauksista! Ehdoton kiitos kyllä kuuluu Paradis Latinin henkilökunnalle, joka vaikutti todella sydämelliseltä ja myös ne taustapirutkin olivat huomioitu itse showssa, eipä Punaisessa Myllyssä hovimestarit laulaa lurauttaneet ohjelmanumerona tai "saliemäntä" ollut jonglöörin "aputyttönä". Seuraavan kerran, kun suuntaamme Pariisiin, on Punaisessa Myllyssä show vaihtunut uuteen. Toisaalta, ne kauneimmatkin muistot haalistuvat ja ehkä ensi kerralla suuntamme dragkabareeheen-niin, etten edes ajattelekaan etukäteen, miltä meno siellä Punaisessa Myllyssä näytti vuonna 2009!

4 Kommentit

 1. Korvikset sopivat sinulle upeasti! Vau, ne oikein huutavat kaverikseen lyhyitä hiuksia ja ovat kuin sinulle tehty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Harmi vaan nämä näyttävät silmälaseihin yhdistettynä urpoilta, siis jos on yhtä voimakkaat ja dominoivat pokat mitä mulla, joten voin käyttää näitä vain piilaripäivinä :(

   Poista
 2. Oot niin chic, näissä kuvissa täydellinen pariisitar!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Follow