In this Light

Kauneusblogi

Luku 230.
kuvat täältä

Salka haluaa toivottaa konseptimyymälä Palonille oikein paljon onnea 1-vuotissyntymäpäivänään, joka on tänään! Paloni, tuo Eerikikatu seiskassa sijaitseva viehättävä pikkuputiikki on nyt avannut nettikaupan, ilouutinen varsinkin niille jotka asuvat pääkaupunkiseudun ulottumattomissa! Paloni on kauppa, jossa myydään pienten, itsenäisten suunnittelijoiden tuotteita, mm. Muodin huipulle voittaneen Linda Sipilän mallistoa. Itse fanitan valikoimasta eniten Minna Kaartisen Vietto-merkkiä, merkin tuotteet valmistetaan Suomessa joko tekstiiliteollisuuden ylijäämämateriaalista, kierrätysmateriaaleista tai sitten Suomalaisesta luomupuuvillasta. Itseäni viehättää tuotteiden ajattomuus, ylimmässä kuvassa näkyvän muunneltavan nepparihameen kyllä ostan itselleni, kun seuraavan kerran tieni keskustaan vie-tai sitten tulen testanneeksi Palonin nettikaupan, siitä näemmä tulevat hyötymään myös pääkaupunkiseudun susirajalla asuvat ihmiset!

ps. Olin näemmä nimennyt Minnan uudelleen, Minna on siis Kaartinen ei Kasurinen :D Meni siis Vieton ja Poola Katarynan suunnittelijoiden sukunimet sekaisin-bloggaaja siis nöyrästi pahoittelee tosielämästä nyt näemmä blogimaailmaan siirtynyttä ihmisten uudelleennimeämisvammaansa :D

2 Kommentit

 1. Tuhannet kiitokset kehuista, johan tässä vallan punastuu! :D

  Paloni on muuten siitä mahtava paikka, että siellä tapahtuu jatkuvasti kaikkea hauskaa: Tulevana keskiviikkona (13.6.) tuunataan paitapuseroita OutsaPopin kanssa!

  Minna / Vietto

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä, hyvän designin sekä hyvien asioiden ilosanomaa on kiva jakaa eteenpäin :) Paloni on kyllä mahtava myymälä, minusta on ihastuttavaa että samasta paikasta, mistä voit ostaa tuotteita voit myös kokea muutakin kuin ostamiseen liittyviä elämyksiä :)

   Poista

Lähetä kommentti

Follow