In this Light

Kauneusblogi

Luku 231.

kuvat täältä

Kun pullolla on väliä, päätyisin näihin hajuvesiin. Ja kyllä, pullolla on oikeasti väliä, minä en edes käy nuuhkimassa niitä yksilöitä, jotka on pakattu mielestäni esteettisesti arveluttavaan pulloon! Tai siis saatan kyllä, mutta kuulun siihen koulukuntaan, jonka mielestä kaunis pullo viimeistelee tuoksuelämyksen. Tuon Chloen tuoksun muuten omistan, silloin lopullisen valinnan sinetöi viehättävä pullo, kun en muuten enää osannut pelkän tuoksun perusteella pistää hajuvesiä mieluisuusjärjestykseen. Ja täytyy sanoa, en ole katunut. Kaunis pullo on herättänyt huomiota mihin sen ikinä olenkaan reissuillani vienyt, tuoksufriikki äitinikin joutui omansa ostamaan-tosin hän haki itselleen sen uusimman version.

Hajuvesipullomakuni on siis hienostunut, vintagehenkinenkin. Tuoksumaku sitten taas vaihtelee, pääasia on se, ettei hajuvesi aiheuta välitöntä tunnetta alkavasta päänsärystä. Pyöreähköt pullot kauniine yksityiskohtine, niitä en vain voi vastustaa! Eritoten alimpana näkyvä Stella McCartneyn LILY-tuoksu sekä Valentinon Valentina hellivät näköaistejani, vielä en vain osaa sanoa, hyväksyykö hajuaistinikin kuitenkin sen tärkeimmän, eli itse tuoksun.

Onko teidän mielestänne pullolla väliä?

4 Kommentit

 1. Pullolla ON väliä, tosin joskus olen ostanut vain tuoksun perusteella, mutta yleensä en. Pullot itselläni ovat aina esillä niin onhan se kiva että miellyttävät silmääkin.

  Mulla on tällä hetkellä eniten käytössä tuo Chloé, aivan ihana tuoksu ja suloinen pullo:) Muuten olen tykästynyt Versacen tuoksuihin, lemppari on Bright Crystal ja nyt tuo Chloé joita käytän vuorotellen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu, kun pullot ovat esillä, niin onhan se kiva, ettei se ole mikään susiruma tapaus. Tosin, mä käytän aina yhtä tuoksua kerrallaan, joten mun tapauksessa se on pullo. Tosin, olen kyllä laittanut ne vanhat, jo loppumaan päässeet tuoksut esille, jos pullo on ollut nätti :)

   Chloe on kyllä aivan ihana tuoksu, veikkaan että tulen ostamaan sitä vielä monen monta pulloa! Tosin tuota Valentinoa on pakko päästä nuuhkailemaan :) Versacen tuoksu kyllä kuulostaa siltä, että voisin tykätä siitä, muistaakseni ne pullotkin oli sieviä ko. merkin tuoksuissa :)

   Poista
 2. Pullolla on ehdottomasti väliä! Monesti tuntuu että modernit pullot ovat vähän liian tylsiä tai liian funktionaalisia tai liian pelkistettyjä, vaikka löytyy toki niistäkin kauniita yksilöitä. Itse pidän krumeluureista ja koristeista ja luksuksesta. Kun käyttää paljon rahaa designer-tuoksuihin niin kyllä pullonkin pitää kestää katseita. Itse vain toivoisin että niistä olisi saatavilla pienempiä pulloja. Itse käytän tuoksuja niin harvoin että isot tuoksupullot ehtivät omassa käytössäni pilaantua ennenkuin loppuvat. Viimeksi olen tuoksuista ihastunut Lancomen Miracle-tuoksuun jonka pullo on toivottoman tylsä! Jennifer Lopezin Still-tuoksussa on hieman sievempi pullo ja Diorin J'adoressa on jo luksuksen tuntua :D

  PS. Blogissani on sulle haaste!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen muuten aivan samaa mieltä, pullot voisivat olla vähän pienempiä! Tai siis, pullo voisi olla samankokoinen mutta sitä itse tuoksunestettä vähemmän. Mä kun en edes joka päivä hajustetta edes käytä, niin silloin se pullo aina kestää iäisyyden.

   Ja kyllä, varsinkin jos tuoksu on se designtuoksu, niin pullolta voisi olettaa sitä luksusta. Mä kyllä myös tykkään niistä ns. virtaviivaisimmista pulloista, ne sellaiset lapsekkaan tai kömpelön näköiset pullot kyllä kierrän kaukaa :D Oikeastaan nuo yllä olevat pullot tiivistävät mun maun hajuvesipullojen suhteen :)

   Poista

Lähetä kommentti

Follow