In this Light

Kauneusblogi

Luku 227.

paris1copy paris2copy paris3copy paris11copy paris12copy

Niinhän siinä kävi, reissu vei mennessään ja pysyttelin visusti tietokoneen ääreltä pois. Vietimme siis viikon Pariisissa, siellä saikin mennä viipottaa aika niukassa vaatetuksessa, kiitos ihanan helteen! En muuten ole varmaan ikinä lähtenyt reissuun näin pienellä vaatevalikoimalla, mutta hyvin sitä pärjäsi vähemmälläkin.

Käytännössä katsoen asuin lähes koko reissun ylimmissä kuvissa näkyvässä vaateyhdistelmässä, ostin ennen reissua Month of Sundayn silkkitopin, jota olin katsellut jo sillä silmällä vaikka kuinka kauan, sen kaunis, sydämen muotoinen pääntie vei tien sydämeeni. Silkkisekoite onkin täydellinen materiaali kesäisiin päiviin, ainoastaan rypistyvyys on ainoa asia, mistä en nyt niin välitä, mutta aika helposti tämän nyt kuitenkin sileäksi saa, aina iltaisin kastelin topin kevyesti ja asettelin henkarille kuivumaan. Topin ollessa ohuen ohutta silkkiä, eipä sitä kuivumista tarvitse kauaa odotella. Pienimuotoinen kriisi myös syntyi sopivien rintaliivien etsimisestä, parhaimmaksi vaihtoehdoksi läpinäkyvän topin alle totesin löytyvän ihan perus rintaliivitopista-siis sellaisista, joita myydään kymmenvuotiaille ns. ekoiksi "rintaliiveiksi".

Koska topin ostohetkellä Design Forum Finlandissa oli osa tuotteista laitettu mukavaan alennukseen, sain ikäänkuin Saana ja Olli-tuotemerkin kassin kaupanpäälle. Rakastan tätä yö metsässä-kuosia, minulle tulee siitä mieleen vanhat, Karjalaiset tekstiilit, uudella twistillä siis. Täytyy vielä jossain vaiheessa hankkia samasta sarjasta pullankohotusliina ja voisin veikata, että tämän merkin tuotteet olisivat oivia tuliaisia Suomesta! Ainakin itse veisin, jos olisin matkustamassa ulkomaille kyläilemään.

Parhaimmiksi kengiksi osoittautuivat aavistuksen väljät sandaalini, jotka olen työkäyttöön ostanut. Ei hiertymiä, ei kipeytyneitä jalkoja, mahtavaa! Muutamina päivinä tassuttelin iltaisin korkokengissä kun tiedossa ei enää ollut sitä Pariisin ympärikävelyä, mutta muuten mentiinkin mukavuuden voittaessa.

Muutamana päivänä suostuin pukemaan mekonkin ylleni, aikamoista sanoisin, kun ottaa huomioon mekkorakkauteni! Mutta tosiaankin, shortsit ja farkut eksyivät useammin ylle kuin mekko. Kuvassa on pellavamekko, valkoisesta hörselöstä ei ole kuvaa koska onnistuin sotkemaan sen ensimmäisenä päivänä kahviin. Tykkään todella paljon tämän pellavamekon leikkauksesta, joka huokuu 60-lukua. Mekko onkin kyllä ehta kesämekko, olen yrittänyt sitä muutaman kerran talvellakin käyttää mutta neuletakin kanssa noin leveä helma näyttää aika törkeältä. Mekko tosin teki tepposet, olimme ennen kuvan ottamista kahvilla ja kuvaussessioiden jälkeen lähdettyämme kävelemään, onnistuin menemään jonkinsortin ilmapuhaltimen kohdalle joka nosti helmat kuin Marilynillä konsanaan, viimeistään siinä vaiheessa kun kirkaisin ja heti perään repesin huutonauramaan, koko kahvila huomasi tapahtuneen. Onneksi kulma oli ihan nurkan takana.

Tässä siis karkea yhteenveto, mitä tuli puettua Pariisissa. Turisen myöhemmin fiiliksistä sekä siitä, mitä tuli ostettua, ihan tyhjin käsin ei siis kotiin tullut palattua!

2 Kommentit

  1. Oi Pariisi ihana Pariisi! Olis kiva kuulla myös missä kävitte ja mitä teitte, uudet näkövinkkelit sinne on aina niin kivoja:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pariisi on kyllä <3! Tuun kyllä turisemaan, missä käytiin, veikkaan että suurin osa mestoista on sulle tuttuja mutta ehkä muutama uuskin vinkki ruutuun tupsahtaa :)

      Poista

Lähetä kommentti

Follow