In this Light

Kauneusblogi

Luku 238.

44.712copy 41.712copy

Pitkästä aikaa asukuva, jossa ei mitään uutta. Olen huolestuneena pistänyt merkille, että blogin asukuvat ovat lähes tyystin muuttumassa uusien ostettujen vaatteiden esittelyareenaksi ja sehän ei sovi minulle, en kuitenkaan halua pitää mitään ostosesittelyblogia! Tiedostan kyllä sen, että bloggaustahtini on nykyään aika verkkaista ja se sellainen joka päiväisten arkiasujen kavalkaadi on jäänyt, noh, vähän taustalle.

Joka tapauksessa tänään huitelin menemään Monkista ostetulla kimonolla. Tykkään kimonosta paljon, se on täydellinen lukuunottamatta materiaalia. Silkkisenä tai viskoosisena tosin olisin rakastanut tämän vaatteen rikki jo aika päiviä sitten, polyesteri varmaan kestäisi ydinpommin räjähdyksenkin.

Mutta se on jännä juttu, aina kun puen tämän kimonon ylleni, minulle tulee sellainen fiilis, kuin lähtisin aamutakissa liikenteeseen. Toisaalta, eipä se minua haittaa sillä olen kuitenkin jo vuosia käyttänyt alusmekkoja ihan tunikoina farkkujen kanssa. Täytyy joku kerta testata tätä myös jakkuna farkkujen ja topin kaverina, uskoisin tämän toimivan myös siinä funktiossa!

2 Kommentit

  1. Itse asiassa luulin aluksi, että sinulla on ylläsi se Sonia Rykiel for H&M -malliston silkkinen aamutakkia, jonkalainen minulta löytyy kahtena kappaleena. :D Se on kyllä niin ihana, että sitä tekisi melkein mieli pitää muutoinkin. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, Sonia Rykielin alusmekko muuten seikkailee uusimmassa postauksessa :D Mutta ehdottomasti käyttöön vaan, jos siis pääsee vain sen ajatuksen yli, että käyttää ns. alusvaatetta ihan arkena vaan :) Mä en edes tiedä, onko tämä tarkoitettu aamutakiksi vai ihan ns. arkivaatteeksi mutta elän siinä harhaluulossa, että arkivaate tämä on :D

      Poista

Lähetä kommentti

Follow