In this Light

Kauneusblogi

Luku 239.

51.712copy 53.712copy

Mahtavaa, kun vihdoin ja viimein oikeasti tarkenee shortseissa ilman sadan denierin sukkahousuja! Shortsit on pätkäisty vanhoista farkuistani, jotka jossain vaiheessa jäivät liian pieniksi ja sitten kun taas niihin mahduin, aika oli ajanut niiden ohi. Mutta nyt ne jatkavat olemassaoloaan shortseiksi muuttuneina.

Täytyy muuten sanoa, että itseäni vähän hirvittää vaatekauppojen tämän hetkinen shortsitarjonta. Ei muuten, mutta sattuvat suurin osa olemaan aika pienestä kangastilkusta tehtyjä! Omistan kyllä itsekin muutamat aika kittanat shortsit, mutta koen oloni viihtyisäksi niissä ainoastaan kun olen ensiksi verhonnut jalat niillä sadan denierin sukkahousuilla. Pätkäisemällä vanhat farkut shortseiksi saa ihan itse päättää, kuinka lyhyet shortsit haluaa, ellei sitten vahingossa leikkaa väärin ja joudu turvautumaan niihin, sataan denieriin.

Eilen kirjoitinkin alusvaatteiden käytöstä ihan arkipukeutumisessa ja tänään jatkoin tuota linjaa, toppina palvelee aikoinaan H&M:ltä ostettu silkkiyöpaita, jonka helman kylmästi ruttasin shortsien sisään. Täytyisi useamminkin muistaa käyttää ohuita mekkoja toppeina, se kun tuo vaatekaappiin lisää vaihtoehtoja! Ja hattu, se on nyt näemmä juurtunut päähäni, mutta toisaalta, se on niin ihanan helppo asuste ja sen ansiosta huonot hiuspäivät muuttuvat hyviksi-ainakin ulkotiloissa.

2 Kommentit

  1. Sonia Rykieliä tuo paita??? Mulla on kanssa jäänyt lähinnä täyttämään kaappia joten kiitän kovasti vinkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo on :) Nyt vaan ahkeraan käyttöön, mäkin olin tätä aiemmin lähinnä mekkona käytellyt mutta onneksi keksin testata toppina :) Aavistuksen liian avara tuo pääntie vaan on, täytyy keksiä siihen jotain viritelmää :D

      Poista

Lähetä kommentti

Follow