In this Light

Kauneusblogi

Luku 240.

Olenko jo kertonut teille, että eräs Heli Kajo on aika ihana? En vai? Niin no, tajusin itsekin Helin ihanuuden vasta tällä viikolla kun sattumalta kuulin elämäsi suloisin virhe kappaleen. Helin musiikki on kaunista, mutta rosoista, herkkää mutta samalla pieni pilke silmäkulmassa tehtyä. Ja Helin ääni, todella upea! Tykkään, ehdottomasti.

6 Kommentit

 1. Mä tutustuin Helin musiikkiin pienesti Iholla-sarjassa, jossa oli yksi näistä päätypyistä :) Olisikohan muuten mennyt ohitse, kun en juuri suomalaisia kuuntele? Tykkäsin myös hirmuisasti, vaikka sitten aina muuten en aina ajatusmaailmat kohdanneet tms. No symppiksellä tavalla höpsö - toi varmaan ohjelmansa myötä lisää faneja ja toisaalta saattoi myös menettää potentiaaliset faninsa. Mutta en itse ainakaan pääse irti siitä että laulut kelpaavat! Ääni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asioilla on kyllä aina kääntöpuolensa, varmaan jotkut tuon sarjan perusteella inhoavat, vaikka tavallaan musiikista diggaisivatkin. Mä en onneksi ko. sarjaa katsonut joten mulla ei ole sen kautta mielipidettä. Tosin onhan mediasta saanut lukea juttua jos toista, mutta mulle ainakin itse musiikki on pääasia ja hei, Heli ainakin mun mielestä vaikuttaa symppikseltä tyypiltä :)

   Poista
 2. Heli on kyllä ihana, ja siitä tulee hyvälle tuulelle!

  VastaaPoista
 3. Mietin just yks päivä, että kuka hitto tätä uikutusta pystyy kuuntelemaan. Mut nyt se selvis :D Mä en vaan kestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Uskon, että tämä artisti kyllä jakaa niin musiikin kuin ulkomusiikillisten ansioiden takia kansan mielipiteet :D

   Poista

Lähetä kommentti

Follow