In this Light

Kauneusblogi

Luku 241.

84.712copy 81.712copy 85.712copy 87.712copy

Sorruin alennusmyynneissä erääseen mekkoon. Onnistuin alunperin löytämään pitsipaitani alle sopivan alustopin mutta postikulujen ollessa Urban Outfittersillä suolaiset, päädyin katsomaan putiikin muunkin aletarjonnan läpi. Ja niin se löytyi, keltaisiin kesäkenkiini törkeän täydellisellä tavalla yhteensopiva kesämekko!

Etukäteen mietin, että kuinkahan mekko vaan mahtaa näyttää raskausmekolta ylläni mutta onneksi tämä osoittautui tosielämässä aika mallikkaasti laskeutuvaksi tapaukseksi, ei siis pönkötä ja luo illuusiota kasvavasta mahasta. Mekko on muuten malliltaan sellainen, että se voisi mennä myös hameena, sitä aion vielä jonain päivänä testata.

Itse en oikein osaa käyttää tällaista mekkoa sellaisenaan vaan se vaatii ehdottomasti asusteita, rennosti hiuksiin kiepautettu huivi luo sellaista kivaa 60-luvun riviera henkeä. Olen myös toisina päivinä yhdistänyt asuun olkihattuni eikä sekään mikään hullumpi yhdistelmä ole. Knallin vielä jos jostain löytäisin, niin päähinekokoelmani hipoisi täydellisyyttä!

6 Kommentit

Lähetä kommentti

Follow