In this Light

Kauneusblogi

Luku 242.Vihdoin ja viimein, nähtyäni nämä Topshopin Factory Girl-stailauskuvat, olen antautunut loaferviettini vietäväksi. Loaferit on siis pakkohankinta, yksiäkään kenkiä en tarvitsisi mutta en ostakaan asioita tarpeeseen. Vaate- ja kenkäostokset ovat siis silkkaa oman tyylin täydentämistä, tiedän kyllä että vähemmälläkin tulisi toimeen mutta minkäs teet, niille omille mieliteoillesi.

Olen siis päättänyt hankkia itselleni loaferit, nämä Topshopin yksilöt näyttävät freeseiltä suippoine kärkineen, mutta Vagabondiltakin löytyy vallan mainioita vaihtoehtoja. Ja kyllä, yhdistäisin loaferit kuta kuinkin tällä tavalla, 60-luvun niukkoja linjoja noudattaen. Musta minimekko ja hyvin istuva pappavillakangastakki, en tiedä täydellisempää yhdistelmää loafereiden kaveriksi! Harmi vain omat hiukseni eivät ihan taivu tuollaisiin ampiaispesäkampauksiin mutta siitä huolimatta aion opetella jonkinlaisen vastineen tekemistä tähän tällä hetkellä aikalailla epämääräiseen karvakasaan.

ps. Nöyrät pahoittelut, toisessa kuvassa mallilla on jalassa korkokengät, ei loaferit :D Loafermania näemmä aiheuttaa sen, että näkee kaikki kengät loafereina.

2 Kommentit

  1. Tiedätkös, olen nyt itsekin saanut ihan käsittämättömän loafer-himotuspuuskan. Eräässä blogissa kun näin melko täydellisen oloiset, mutta pyh, ei ollut enää Stockmannilla kokoani jäljellä. No, saatoin pari tuntia metsästää erilaisista nettikaupoista kunnes eilen sitten löysin ne täydelliset Spartoo.fi:stä! Kannattaa katsoa löytäisitkö itsekin mieluisasi sieltä :) Tilasin French Connectionin Kennyt, jotka näyttävät aika samanlaisilta kuin Stockan oman merkin loaferit. Olivat vielä mukavassa alennuksessa ja puolet halvemmalla kuin Brandoksella, josta meinasin ensimmäisenä tilata. Tilasin ruskeat, mutta jäi kyllä tekemään miel mustiakin.... En vain sitten viitsinyt, kun laitoin tilaukseen parit muutkin kengät. Itsehän harvemmin ostan kenkiä, mutta näköjään se mania tulee sitten kerralla enkä malta odottaa tilauksen saapumista millään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on siis loaferhimotusta liikenteessä :D Mutta mä kyllä niin voin kuvitella loafereiden sopivan sun tyyliin kuin pisteen i:n päälle :) Toivon että loaferostoksesi osoittautuisi mielekkääksi, tuolla ei harmi vaan enää ollut kokoa eikä oikeaa väriä jäljelllä :( Mä kun haluaisin ehdottomasti kiiltonahkaiset! Mutta joo, tässä on vielä aikaa, eiköhän jostain löydy unelmiani vastaavat yksilöt :)

      Poista

Lähetä kommentti

Follow