In this Light

Kauneusblogi

Luku 247.

211.712copy 212.712copy 213.712copy

Tämä asu on  kenkiä lukuun ottamatta täysin kirppislöydöistä kasattu. Itse vaatteet maksoivat vain muutaman euron, laukku olikin tyyriimpi sijoitus mutta on käyttökerroissaan maksanut itsensä jo takaisin, ajat sitten. Kengät ovat Vagabondin, ostin ne kesän 2009 alennusmyynneistä. Minusta on ihanaa, että vuosia sitten ostetut kengät toimivat vielä vuosien päästä, jopa paremmin kuin ostovuotenaan! Varsinaiset vuosikertakengät siis kyseessä.

T-paita on muuten itse kustomoitu, muistaakseni ostin tämän Tallinan Humanasta, joka vastaa meikäläisten Uffaa. Printittömät valkoiset t-paidat ovat kirpputoreilla suorastaan harvinaisuus, täytyi lähteä Tallinnaan asti löytääkseen sellaisen. Jos joku siellä ruudun takana suree vaatettaan, johon on jonkinsortin ikitahra piintynyt, voisin rohkaista kääntämään tahrat edukseen, silloin vuosia sitten testasimme Norsiksen kanssa vaatteiden värjäämistä punaviinillä. Tämän paidan printti on siis peräisin punaviinistä, ajan hammas on sitä vähän vaalentanut mutta itseasiassa tykkään tästä persikkaisesta sävystä enemmän, se sointuu kauniisti harmaaseen hameeseen. Eli, jos vaatteeseen on peseytynyt tahroja, joita ei enää saa poispestyä, kannattaa testata jos punaviini, mustikat, ruoho tai ihan mikä tahansa, vaikeasti poistettava lika antaisi vaatteelle uutta ilmettä. Itse ajattelin jossain vaiheessa kokeilla, millaista jälkeä mustikoilla saisi aikaan, lupaan raportoida täällä testituloksia!


3 Kommentit

 1. Jännä idea tuo paidan kustomointi! Ennen tekstin lukua katsoin nenä kiinni ruudussa, että näenkö oikein vai onko paitasi ihan tahroja täynnä... eh. Voi mua! Erinomaista kesää! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Joo, tämä on vähän tällainen ns. suttupaita, mutta onhan tuollaisia epämääräisiä printtejä ihan uusissakin paidoissa :) Paremminhan se erottuu livenä.

   Poista
  2. Niin ja ihanaa kesää myös sinulle :)

   Poista

Lähetä kommentti

Follow