In this Light

Kauneusblogi

Luku 262.

IMG_4692 faret6 faret1 IMG_4616

Naismuistiin touhukkainta viikonloppua vietin näissä vaatteissa, mietin etukäteen perjantaista kyläilyä ajatellen, että farkut ja raitapaita ovat takuuvarma yhdistelmä jos kyläilykohteessa on pieni lapsi, eipähän tarvitse miettiä miten saisi silkkileningin puklusta puhtaaksi. Sama vaateparsi lipsahti myös lauantaille, totesin farkkujen ja raitapaidan olevan mitä mainioimmat, kun yllätysvierasta lähdetään ruokkimaan ( ja myös juottamaan ) lähipubiin, matkan taittuessa pyörän selässä. Eipähän naapurin poijjat naura, vaikka olenkin onnistunut kehittämään "näin pyöräillään minihameella ilman että kriittiset paikat vilahtavat-tyylin", sen salaisuus on yksinkertainen: pyöräilet ohikulkijoiden ohi niin lujaa, ettei kukaan ehdi huomata mitään. Sunnuntai aamun valjetessa päätin, että kesäretkelle lähdetään juurikin näissä samoissa vaatteissa, jälkiviisana tosin todettakoon paljaiden nilkkojen ehkä olleen aavistuksen punkkihasardit mutta onneksi punkin puremilta säästyttiin, joku toinen öttiäinen ei taas armoa antanut.

Mutta tiivistettynä, nilkat paljastavissa farkuissa, raitapaidassa ja koristossuissa ei voi mennä vikaan ja ne sopivat lähes tilanteeseen kuin tilanteeseen. Asukuvista kiitos Norsikselle, vessakuvasta taas Viikin Prisman lapseinhoitohuonetta!

4 Kommentit

 1. mistä toi laukku on? oon ettiny sitä jokapaikasta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain sen Marimekolta mekko-ostoksen kaupanpäällisiksi, kandee siis suunnata Marimekkoon, voisi olettaa että heiltä voisi ihan noita kangaskasseja ostaakin? :)

   Poista
 2. Ihanaa etten mä ole ainoo raitapaita ja farkut -tyyppi.
  Vähän jo pelkäsin, että olen aivan pudonnt kelkasta niillä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä raitapaidassa ja farkuissa ei vaan voi mennä pieleen. Ihan klassikkoasuainesta! :)

   Poista

Lähetä kommentti

Follow