In this Light

Kauneusblogi

Luku 263.

nassu4 nassu1-3

Tulin tänään testanneeksi suoristusrautakiharoita. Ja no, en oikein osaa sanoa, tykkäänkö vai en. Aikamoisen mummotukanhan niillä aikaan saa, näin lyhyeen hiuskasvustoon. KC Color maskista tuli muuten salainen aseeni taisteluun jonka nimi on oman värin takaisin kasvattaminen. Keksin sen muutama viikko takaperin ja nyt vähän harmittaa, miksi en sitä aiemmin muistanut! Sen ansiosta vaalennetut ja tällä hetkellä hyvin törkeän juurikasvun valtaan joutuneet kiehkurat sulautuvat kuontaloon eikä kontrasti ole niin jyrkkä.

Color mask on siis kevyesti sävyttävä hiusten tehohoito, joka peseytyy muutamassa pesussa pois. Se on tarkoitettu värjätyille hiuksille, ylläpitämään värin intensiivisyyttä, mutta ainakin itselläni tämä toimii huijauksena oman värin takaisinkasvatusprojektissa. Osasin jopa valita oikean sävyn, se passaa kauniisti kulmakarvoihini sekä uusiin kehyksiin! Todella herkkähipiäisille suosittelisin tämän aineen kanssa varovaisuutta, itse onnistuin eräs kerta lotraamaan tätä aika rankalla kädellä päänahkaan ja ainakin minusta tuntui, että jotain pientä ärsytysreaktiota oli ilmassa. Jatkossa kampaan tämän tehohoidon suosiolla hiuksiin päänahkaa vältellen ja luultavasti silloin, kun ne viimeisimmätkin vaalennetut kiehkurat kampaamon lattialle tippuvat, siirryn värimaskittomaan elämään. Sitä siis odotellessa!

2 Kommentit

 1. Minusta tukkasi näyttää todella hyvältä noin.
  Ei yhtään mummo. Tai jos mielestäsi on niin ei haittaa yhtään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh, olen unohtanut vallan vastata :(! Mutta mun hiuslaatu on ehkä sellainen, että kiharat näyttävät siinä, no, sellaiselta mummolta :D Toisaalta, mummoilu ei ole pahitteeksi, kiharat ovat vain tottumuskysymys :)

   Poista

Lähetä kommentti

Follow