In this Light

Kauneusblogi

Luku 273.

IMG_6355 IMG_6445-2 IMG_6395 IMG_6386

Olen tehnyt viime aikoina muutamia havaintoja. Ensiksi, vakosamettiset korkeavyötäröiset shortsit ovat muodostuneet lempishortseikseni. Ei pelkästään siksi, että niistä lähtee liikkuessa hauska ääni vaan koska ne ovat symppikset. Ja ihanan väriset!

Toiseksi, vanha, liian lyhyeksi jäänyt mohairvillamekko ei kuulu kirppiskasaan. Vaikka mekko onkin mekoksi aivan, aivan liian lyhyt, toimii se villapaitana ja kaiken mahdollisen pölyn ja nöyhdän kerääjänä mallikkaasti.

Kolmanneksi, ihotyypille sopiva ja oikean sävyinen meikkivoide saa ihon hehkumaan tavalla, josta ihotyypille sopimattomat meikkivoiteet voivat vain haaveilla!

Neljänneksi, sipaus poskipunaa viimeistelee ihon hehkun, jos muutamassa sekunnissa saa aikaan uudenlaisen ja entistä freesimmän ilmeen voin vain kysyä, miksi olen arkiaamuisin skipannut tämän meikkausvaiheen?!

Viidenneksi, uudet silmälasini mahdollistavat korvakorujen käytön, oodi tarpeeksi neutraaleille mutta silti persoonallisille pokille!

Kuudenneksi, silmälasit ovat paras ase taistelussa silmäpusseja vastaan, kun ne laittaa päähän, tekevät silmäpussit suorastaan mystisen katoamisen.

0 Kommentit

Follow