In this Light

Kauneusblogi

Luku 277.

143.1012 144.1012 145.1012

Silkki ja villa ne yhteen soppii, huomenna pannaan pussauskoppiin ( hmm, tajusinpa vasta nyt kirjoitettuani, kuinka..epämääräiseltä kyseinen sanonta kuulostaakaan!!). Uusi silkkipaitapusero sekä villatakki ovat päässeet kovaan käyttöön ja voin vain sanoa, ettei ole mukavampaa materiaalia paitapuserolle, kuin silkki! Se on samaan aikaan lämmin, mutta silti niin ihanan viileä. Toimii, varsinkin sellaisina päivinä, jolloin vauhti ja vaaralliset tilanteet aiheuttavat tuskan hikisiä hetkiä.

Paitapuserot ovat minun mielestäni parhaimmillaan tiukkojen alaosien kanssa, pillifarkut tai paksut, housumaiset leggingssit ovat kuin tehty niiden seuraan. Asu olisi aivan toisenlainen, jos olisin pitkävartisten moposaappaiden sijaan laittanut jalkaan korkokengät tai nilkkurit, saappaat jalassa fiilis on kuin kartanonomistajalla, joka on kohta nousemassa ratsaille, katsastamaan tiluksiaan. Ei paha.

4 Kommentit

 1. Sydän asulle ja silkkipaidalle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä lähetän myös sydämiä sun silkkipaita-asulle :)

   Poista
 2. Oioi, noi Poola Katarynan korvikset on megatäydelliset! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kyllä täydelliset ja sopivat näiden uusien kehyksien kanssa mainiosti yhteen, vanhat olivat vähän liian hallitsevat!

   Poista

Lähetä kommentti

Follow