In this Light

Kauneusblogi

Luku 276.


Tänä syksynä suustani on useammankin kerran päässyt oho, kun tieni on H&M:n nettikauppaan vienyt. Tekokuiturintama on toki edelleen kaupan tuotteissa tiivis, mutta se on alkanut rakoilla. Täysin akryylisten tuotteiden ohella on valikoimissa nykyään myös järkevistä ja käyttäjäystävällisistä materiaaleista tehtyjä vaatteita, kohtuuhinnoin. Hyvä H&M, olette selvästi kuunnelleet kuluttajien toiveita tässä asiassa!

Itse en voinut vastustaa silkkipaitaa ja jätti-isoa villatakkia, paitaa en ole vielä päässyt käyttämään mutta villatakki, vaikka se onkin vain puolet lampaanvillaa ja loput tekokuituja, on se siitä huolimatta lämmin. Ja malli on kerrassaan moitteeton, tämä ei todellakaan jää miksikään takin alle puettavaksi lisälämmikkeeksi! Edullisissa luksusmateriaalivaatteissa on se hyvä puoli, että niitä ihan oikeasti uskaltaa käyttää vaikka joka päivä, itse huomaan käyttäväni säästeliäästi niitä yksilöitä, joista on joutunut pulittamaan normaalia ketjukauppavaatetta kalliimman hinnan-toki näissäkin on vaatekohtaisia eroja, esimerkiksi Samujin raitamekko on suorastaan tehty jokapäiväiseen käyttöön!

Täytyy siis toivoa, että jatkossakin ketjukaupoista löytyisi vaatteita, joiden materiaalilappuun olisi kirjoitettu jotain muuta, kuin polyester 100% ja akryyli 100% sillä itse uskon, että tällaisille vaatteille on kysyntää.


2 Kommentit

 1. Uskon et on kysyntää, mut anekdoottina, oon koittanut ettiä just oikeenlaista, ohutta, vaaleaa paitapuseroa (pitkähihaista), ja löydän vain joko puuvillaisia, viskoosisia tai niitä ketun silkkisiä. :D Sen kerran kun haluaisin sen polyesterisen ei-ryppyyntyvän ei-helposti-pilalle-menevän :D Nimimerkillä valkoinen silkkipaita olis mulla piloilla noin päivässä x)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Mutta niin se kyllä on, eri materiaaleille löytyy kysyntää ja se polyesterikin on jossain määrin fiksu vaihtoehto. Mä tosin olen huomannut, että nykyään melkein kaikki paidat saa olla silittämässä pesun jälkeen, oli kyseessä sitten polyesteri tai jopa college eli puuvilla :O Onko sulla siis etsinnässä ihan sellainen klassinen paitapusero, jossa edessä napitus? Jos siis osuu jossain vastaan, niin voisin yrittää vinkata :)

   Mä oon kyllä ihan varma, että ekana silkkipaitapäivänä onnistun kippaamaan jotkut safkat rinnuksille :D Täytyy siis miettiä sellaiset duunisapuskat sille päivälle, jotka eivät sotke ja kotona syödä aamutakkiin kääriytyneenä :D

   Poista

Lähetä kommentti

Follow