In this Light

Kauneusblogi

Luku 293.

diormu1 diormu3 diormu4 diormuu

Olen tullut siihen tulokseen, että tämä flikka on kyllä meikki- ja sävyttävä päivävoidetyttö henkeen ja vereen. Maailmani ei kaadu siihen, jos lähden kylille ilman sävyvoidekerrosta mutta jos sellaista haluan naamaani lutrata, valitsen mieluiten nestemäisen version, puuteristen sijaan. Mineraalimeikit ovat kyllä kivoja, mutta jotenkin niistä vain puuttuu se jokin.

Tähän ikään mennessä olen kokeillut meikkivoidetta jos toista, kuitenkaan löytämättä sitä täydellistä, jota ostaisin yhä vain uudestaan ja uudestaan. Nyt olen kuitenkin löytänyt sangen varteenotettavan vaihtoehdon. Hän on Diorin Nude. Nude on aiempiin meikkivoiteisiin verrattuna jostain täysin toisesta maailmasta. Se levittyy hyvin, ei rullaudu, peittää hyvin mutta antaen silti luonnollisen lopputuloksen. Iho on kin keijukaisella konsanaan! Tämä on ensimmäinen meikkivoide, joka ei puhelinsoiton jälkeen ole sotkenut puhelimen kosketusnäyttöä ja pysyy suhteellisen inhimillisen näköisenä koko päivän. Aivan parhautta, sanoisinko! Kuvista näkee, millaisen lopputuloksen meikkivoiteella saa aikaan, ylimpänä vasemmassa kuvassa on meikkivoiteettomat kasvot ja oikeassa Nudella meikatut, muissa kuvissa on erona ainoastaan laitetut hiukset, poskipuna ja sipaus Guerlainin ihania, karkkipuuterikuulia ( joita en vaan voinut vastustaa ja joiden ansiosta jouduin seikkailemaan eri Sokosten väliä, kun keskustassa ne oli myyty loppuun!)

Mutta niin se vain menee, aina kun kuvittelet löytäväsi jotain täydellistä, ei se sitä olekaan. En ole aivan varma, tukkiiko tämäkin meikkivoide ihohuokoseni, siitäkin huolimatta että olen ottanut kaksoispuhdistuksen käyttöön. Lisäksi saman sarjan peitevoide silmänalusille sai silmänaluseni kukkimaan, olen yrittänyt iltapesun jälkeen kovasti tutkia, johtuuko ihon punoitus vain puhdistuksen jälkeisestä olotilasta vai onko syypäänä meikkivoide, joka pakkelin alla pistää ihon punoittamaan niin, etten sitä huomaa?( Tosin ihoni on oikeastaan aina punoittanut ja varsinkin talvisin, joten tiedä sitten, mikä on mitäkin punoitusta!) Iso miinus tulee myöskin hajusteista, jotka eivät ole sieltä ihoystävällisimmistä päästä ( samoja hajusteita on toki Guerlainin puuterikuulissa mutta en koe niitä niin pahoina, sillä tuotetta sipaistaan meikatuille kasvoille pieni määrä, meikkivoidetta taas levitetään suoraan iholle, runsaammin annosteltuna ).

Suhtaudun loppujen lopuksi hyvin ristiriitaisesti tuotteeseen. Tykkään sen monista ominaisuuksista, mutta vaakakupissa painavat ne huonot puolet ehdottomasti enemmän. Ostaisin tuotetta jatkossa uudelleen, jos se olisi täydellinen ( ja meikkivoiteen hinnan huomioiden tuotteen täytyy olla enemmänkin kuin täydellinen, itse ostin omani laivalta joten mahdollinen epäsopimattomuus ei ketuta ihan niin paljon kuin maista täydellä hinnalla ostettuna), nyt käytän tämän pullon loppuun viikonloppu- ja juhlameikkivoiteena , ellei mitään uusia sivuvaikutuksia ilmene ja samalla harmitellen, ettei meistä tullut uusia parhaita ystäviä.

0 Kommentit

Follow