In this Light

Kauneusblogi

Luku 294.

113.1212 114.1212

Maailman suloisin paljettihame esittäytyy teille maailman surkeimmissa salamavalolla otetuissa kuvissa, testit jatkuvat sen suhteen, miten saada kameran oma salama toimivaksi ( ja jos joku ehdottaa erillisen salamalaitteen ostamista niin sanottakoon, että se ei välttämättä ole kätevin ja asiaansa ajava, jos kuvia otetaan pystysuunnassa mutta samaan hengenvetoon mainittakoon, että erillisen salaman hankkiminen kyllä jollain tasolla kiehtoisi ).

Mutta hame, sitä tulin katsoneeksi syksyllä useammankin kerran Vero Modassa, kunnes eräänä kertana huomasin omaa kokoani olevan jäljellä tasan yhden kappaleen verran. Ja siitä se sitten lähti mukaani.

Rakastan tässä hameessa paljettien värisävyä sekä leikkausta, tämä ei ole mikään piukka makkarankuori! Olen oppinut, että paljetit ovat parhaimmillaan väljästi laskeutuvassa vaatteessa, minulla on piukea, itse tehty paljettihame mutta se ei enää valitettavasti taida istua toivotulla tavalla tai sitten minusta on tullut konservatiivinen helmanpituuden suhteen!

Paljettihame on parhaimmillaan joko pörröisen neuleen tai rennon collegepaidan kanssa, mutta aion ehdottomasti testata, miten kirppikseltä löydetty silkkikauluspaita tulee hameen kanssa toimeen.

Pakko muuten hehkuttaa huonojen kuvien yhtä hyvää puolta, jostain syystä hiukseni näyttävät niissä yllättävän punaisilta, vaikka niille ei ole tehty viime aikoina niin yhtään mitään! Ja jostain syystä tuo väri muistuttaa sitä, miltä yksittäinen hius näyttää tarkasteltuna, siinä on sellainen kaunis kultaisen vaaleanruskean kuparinen sävy ja olen aina vähän harmitellut, ettei se kuitenkaan tule esiin koko kuontalossa. Toki valo vaikuttaa hurjasti, päivänvalossa hiukset näyttävät enemmän maantienharmailta, vaaditaan ilmeisesti sähkövalo tuomaan ne uudet ulottuvuudet hiuksista esiin!

0 Kommentit

Follow