In this Light

Kauneusblogi

Luku 311.

IMG_1791

Päätin viettää tämän kuun lompakon nyörit visusti kiinni mutta sallien tilipäivänä yhden täsmäostoksen, joka sisältäisi kaksi kauan himoitsemaani tuotetta, japanilaisen V 10 Plus sarjan kuorintageelin sekä hyaluronihapposeerumin! Näin yhden illan tuttavuuden perusteella olen rakastunut kuorintaan, joka on tehokkain kokeilemani kemiallinen kuorinta, seerumin kanssa vielä vähän hankiskellaan.

Mutta mikä ihme on tuo V 10 Plus? Ei, se ei ole auton voiteluöljymerkki vaikka siltä kuulostaakin vaan japanilainen kosmetiikkasarja, joka sisältää kemiallisen kuorintageelin, puhdistusaineen sekä kymmenen seerumia, räätälöityinä eri iho-ongelmiin. Tuotteista on riisuttu hajusteet, parabeenit, mineraaliöljyt ja keinotekoiset väriaineet pois joten ne sopivat mahdollisimman monille ja tämä flikka onkin siitä mielissään! Jo kymmenen päivän käytön jälkeen luvataan näkyviä vaikutuksia, annosteluna kolme seerumitippaa aamuin illoin. Seerumeita voi myös yhdistellä, itse huomaan miettiväni, voisiko epäpuhtaalle iholle tarkoitettu c-vitamiiniseerumi tehdä ihollani ihmeitä vai sopisiko lakritsa paremmin, harmi vain niistä ei ole näitä pienempiä, 10 ml pikkupulloja kuten hyaluronihaposta ( ja kolmesta muusta seerumista ). Palaan tuotteisiin myöhemmin kun osaan sanoa niistä vähän enemmän mutta ainakin tässä vaiheessa lupaavalta vaikuttaa!

2 Kommentit

  1. Oi, noi on niin ihania!!! Hypistelen noita aina apteekissa käydessäni mutten tiedä minkä ostaisin testaukseen. Seerumit on niin kauniin värisiä että tekisi mieli ostaa kaikki, hinta vaan tuppaa olemaan esteenä holtittomalle testailulle. :) Kiva kuulla tuotteista testailusi jälkeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä päädyin hyaluronihappoon siksi, että sen kanssa varmaan menisi vähiten pieleen :) mutta noin on kyllä niiin ihania, mäkin mieluusti voisin haalia kaikki omistukseen mutta se hinta..ei tosiaankaan voi ihan holtittomasti testailla :D

      Poista

Lähetä kommentti

Follow