In this Light

Kauneusblogi

Luku 313.

huulipuna2 huulipuna7 huulipuna1

Sävyttävä päivävoide sekä poskipuna ovat arkiaamujeni salainen ase ripsarin ja kulmakynän ohella mutta nyt näyttää pahasti siltä, että olen löytänyt huulipunat jälleen kerran! Huulipuna vaan tuo sitä kaivattua särmää, vielä kun oikeasti muistaisi useammin punata huulet ( välineet kyllä muuttivat käsilaukkuni meikkipussiin, mutta se muistaminen..sen suhteen vielä tehdään töitä! Nimimerkillä alkava dementia-83 ). Huulipuna on jälleen kerran Cliniquen kaupanpiällisiä, todennäköisesti High Impact huulipunan aiempi versio sillä ainakaan tätä Orange Burst sävyä ei enää löydy Cliniquen nettisivuilta. Harmi, sillä alun epäröinnin jälkeen ihastuin sävyyn ja voisin punan loputtua ostaa toisenkin-toisaalta minun käyttötahdillani puna pilaantuu ennen kuin ehtii kulua loppuun. Ja onpahan hyvä syy etsiä joku toinen, ihana oranssi puna sitten joskus!

Sävyttävä päivävoide on kyllä ehdoton suosikkimeikkipohjani arkena, se on niin näppärä ja helppo, hätätilanteessa sen voi levitellä vaikka millaisessa kiireessä, ilman peiliä, skipaten kasvojen "aamupesun". Eli silloin, kun on tulipalokiire. Cliniquen Moisture Surge on tosin jo melkeinpä kosteuttava meikkivoide, kuin sävyttävä päivävoide, niin pigmenttistä se on! Tarjoaa siis hyvän peittokyvyn minun tarpeisiini, missään nimessä en halua paksua pakkelia vaan ohuen, hengittävän meikkipohjan joka lähinnä tasoittaa ihon väriä ja peittää pahimmat näppypunoitukset. Mainiota tuotteessa on myös sen suojakerroin SPF15 sekä oikeasti kosteuttava fiilis ( en ole aivan varma, kuinka paljon tuotteen sisältämä mentholi vaikuttaa raikastavuudellaan tuohon kosteuttavaan fiilikseen, mutta ei tämä toisaalta mitään pelkkää silikonihöttöäkään ole ). Tuote pysyy siistinä useammankin tunnin mutta iltaa kohden huomaa, että tuote ikäänkuin osittain haihtuu pois, osittain muussaantuu eli muuttuu mössöksi ( eritoten nenällä sekä kulmakarvojen välissä ). Itse yleensä laitan tuotteen alle kevyen kosteusvoiteen, kesällä tämä varmaan menisi ilman lisäkosteutuksiakin.

Olen kuullut, että ihmisillä on ollut ongelmia Cliniquen meikkipohjien sävyjen kanssa. Niin minullakin, mutta onneksi tuotteen sävy kaksi ( Very Fair-Neutral ) on minulle just eikä melkein, tosin näin sydäntalvella kenties inasen inan liian tumma. Itse en kuitenkaan ole se kalkkilaivan kalkkisin kapteeni mutta samaistun kalpea hipiästen tuskaan Cliniquen meikkipohjien sävyjen äärellä. Tässäkin tuotteessa on vain kuusi sävyä mutta huomioiden tuotteen funktion, se oikeastaan kuulostaa ruhtinaaliselta! Saa nähdä, mikä sävy sopii kesähipiääni mutta taattua on, että ostan tätä toistekin, sillä tämän tyyliset päivävoiteet yhdistettynä tiukkoihin kriteereihini ( ei lisättyä tuoksua eikä tuoksuja, jotka ovat naamioituneina eteerisenä öljynä tuotteeseen )ovat kyllä kiven alla!

4 Kommentit

Lähetä kommentti

Follow