In this Light

Kauneusblogi

Luku 314.

268.213 269.213

Astetta edistyksellisempi arkimeikki ei sisällä kiireessä naamaan lätkittyä meikkipohjaa, ripsaria ja kulmakynää ( ja salamana ovesta ulos säntäämistä) vaan jotain vähän enemmän. Tänään minulla oli teoriassa ja käytännössä aikaa, joten innostuin rajaamaan silmät kullan värisellä meikkikynällä, levittämään sävyttävän päivävoiteen skunkkisiveltimellä sekä sipaisemaan poskipäille aavistuksen verran ekstrahohtoa.

Annoin pääpainon olla hohtavassa ja "huolitellussa" meikkipohjassa joten laitoin vain ripauksen poskipunaa sekä huulille sävyttävää huulirasvaa, etteivät ne veisi huomiota kauniista ihosta! Ei sillä että kokisin tämän finnien sekä laajentuneiden ihohuokosten valtaamaa ihoa erityisen helpoksi meikata ja lopputuloskin on monta kertaa ihon kauneuden suhteen, sanonnan, "kauneus on katsojan silmässä" mukainen. Ehkä nöyrryn ja haen lopputulosta helpottavan meikinalusvoiteen, joka loihtisi pahimmat laajentuneet huokoset piiloon ( ja kyllä, minä rakastan ihohuokosiani, niillä on tärkeä tehtävä ja olo olisi varmaan orpo, jos naamassa ei olisi mitään virheitä, täytyy muistaa olla kiitollinen niistä virheistäkin! ).

Normaalisti levitän sävyttävän päivävoiteen sormin mutta jostain syystä nenäni on villiintynyt kesimään, olen kenties innostunut uudesta kuorinnasta liikaa ja pari kertaa viikossa on liian tiheä tahti iholleni. Totesin eilen, että väripigmenttiä sisältävät ohuetkin voiteet näyttävät nenän päälle levitettyinä järkyttäviltä ja päätin heti seuraavana päivänä testata, saisiko skunkilla levitettynä inhimillisempää jälkeä aikaan. Ja kyllä, varovasti töpsötellen, skunkki loihti siistin nenän! Suosittelen skunkkisivellintä todella lämpimästi pintakuivalle iholle, jolle meikkivoiteet saattavat monta kertaa jumahtaa, korostaen kuivia sekä hilseileviä kohtia. Se olikin itselläni suurin syy, miksi alunperin tämän siveltimen edes ostin, enkä ole katunut!


6 Kommentit

 1. Näyttävätpä nuo kultarajaukset sinulla ihanalta! Superkaunista.

  Skunkkisiveltimen omistus kuulostaa helpottavalta, mutta olen vietävän laiska opettelemaan uusia meikkirutiineja. Pariin viikkoon en ole voinut käyttää meikkivoidetta ollenkaan hilseilevän ihon takia. Yäk.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kultarajaukset on kyllä asia, josta itsekin tykkään :) Tosin, mulle sopisi paremmin sellainen antiikkisempi kulta, mutta menee tuo kirkkaampikin.

   Suosittelen kyllä skunkkisivellintä sekä kunnon kuorintaa ja kosteusseerumia, mulla ainakin se sivellin huomattavasti helpotti hilseilevien kohtien meikkaamista :)

   Poista
  2. Kuorinta tsek, kosteusseerumia en itse asiassa olekaan koettanut (nyt kysymys kuuluu: miksen?). Muutaman päivän päästä pääsen penkomaan tax free -tuotteita, täytyy varmaan yrittää etsiä netistä jotain sopivaa jo ennen lähtöä.

   Vai haluatko sinä suositella minulle jotain? Ihoni on talvisin hyvin pintakuiva, mutta aina finniytymään pyrkivä. Hajusteille tai muille se ei ole kovin herkkä.

   Poista
  3. Mulla on lämpimiä muistoja Clarinsin HydraQuench seerumista ( http://int.clarins.com/HydraQuench-Intensive-Serum-Bi-Phase/C010404021,en,pd.html ), käytin n. kolme, neljä vuotta sitten pullollisen sitä ( nyt koostumus on uusittu ) ja ihoni tykkäsi! Aina talvisin ihoni alkoi hilseillä mutta tuo seerumi korjasi hilseilyn pois :) Ostin viime kesänä tuota uutta pullollisen Pariisin lentokentältä, mutta laitoin putelin eteenpäin äidilleni, koska oma ihoni ei tainnut digata siitä :( Koska tuoksu ( tuolloin en vielä ymmärtänyt, että se on se tuoksu, joka niitä ongelmia aiheuttaa..). Mutta äiti on kyllä tuosta seerumista tykännyt! Tuo on nimenomaan superkosteuttaja :)

   Toinen, mielestäni todella mahtava kosteuttaja on se apteekeista saatava, V 10-sarjan hyaluronihapposeerumi! Mä sain sillä tehokosteutettua ja siloitettua ihoni :) Tuote on kyllä jumalattoman kallis, mutta onneksi siitä on saatavilla minipullo, jolla voi kokeilla, toimiiko omalla iholla vai ei :)

   Noita mä suosittelisin, seerumeitahan on kyllä vaikka millä mitoin olemassa :)

   Poista
  4. Otan nimet ylös, kiitos! Nimenomaan tuotteiden runsauden takia vinkkejä haluakin. Jos menen kosmetiikkamyymälään tietämättä, mitä sieltä haluan, yleensä käännyn ovelta pois...

   Poista
  5. Toivotaan että olisi apua, tuu kertomaan millaisen sitten loppujen lopuksi ostit :) Jos et ole ikitraumaantunut ja uskallat kääntyä myyjän puoleen, niin voit pyytää esimerkiksi etsimään kosteuttavaa seerumia, joka sisältää hyaluronihappoa. Tosin, se saattanee olla ainesosana melkein kaikissa kosteuttavissa seerumeissa, koska se on niin mainio kosteudensitoja :D

   Poista

Lähetä kommentti

Follow